LEŽE NOVAC

PRIJOVIĆ "OPELJEŠIO" ARAPE ZA RASKID UGOVORA: Zvezda izgubila vreme s njim, a on zaradio milione!

Autor Milutin Vujičić

Ogromna isplata Prijoviću, samo da ode iz Al Itihada.

Izvor: MN Press

Srpski napadač Aleksandar Prijović uskoro će biti slobodan u izboru nove sredine pošto se višemesečne peripetije oko raskida ugovora sa Al-Itihadom konačno dobijaju epilog.

Arapski mediji prenose da je sve utanačeno i da se Prijović dogovorio sa Al-Itihadom i za to mu sledi veliki novac.

Naime, Prijović će zaraditi čak 11 miliona evra na ime raskida ugovora, što je zaista ogroman novac, ali su na kraju u Al-Itihadu srećni što neće morati da mu isplate "do zadnjeg dinara" sporazum koji su potpisali sa njim kada je dolazio iz grčkog PAOK-a.

Naime, Prijović je tada potpisao ugovor na četiri i po godine vredan 5.300.000 evra po sezoni, dakle ukupno 21.400.000, ne računajući bonuse koji takođe nisu mali.

Od početka nisu bili zadovoljni u Al-Itihadu partijama Prijovića, koji je na 57 mečeva dao 21 gol, pa se tako već mesecima traži model po kom bi mogao da napusti klub, a čini se da su ovim sporazumom zadovoljne obe strane i da će sve uskoro biti formalizovano.

Nakon toga Prijović neće pojačati Zvezdu, kako se spekulisalo, nego je PAOK najveći kandidat za njegovo dovođenje, ali ga žele i klubovi iz Rusije i Turske.