Debakl

BORAC BIO NADOMAK SNA, A SADA IZGUBIO 1:5 - KOD KUĆE! Blamaža šampiona u Banjaluci, POSLEDNJI je na tabeli

Autor Mladen Šolak

Malo je falilo Banjalučanima da ovog leta slave istorijski evropski prolaz, a sada su u ogromnom problemu.

Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Borac iz Banjaluke minuti su ovog leta delili od penala u dvomeču protiv Kluža u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Koliko su tada bili blizu istorijskom uspehu, toliko su praktično mesec dana kasnije u dubokom problemu.

Šampion Bosne i Hercegovine u ponedeljak je na svom stadionu izgubio 1:5 protiv Zrinjskog.

Pod vođstvom novog trenera Zorana Milinkovića, nekadašnjeg šefa struke Partizana i više superligaških klubova, Banjalučani ne uspevaju da prekinu agoniju kroz koju prolaze nedeljama.

Borac je aktuelni šampion BiH, ali i trenutno poslednjeplasirani na tabeli. To što imaju odigranu utakmicu manje je slaba uteha za to što je ekipa posle četiri utakmice osvojila samo dva boda.

Milinković posle utakmice nije davao izjavu za TV Arena sport, već je umesto njega govorio pomoćni trener Zoran Dragišić.

"Nema se šta reći - sve se videlo na terenu. Bilo je suviše tehničkih grešaka koje su kumovale pogocima Zrinjskog. Njihova sasvim zaslužena pobeda, a mi moramo da nađemo način što pre da izađemo iz ove evidentne krize. Napravili smo greške koje nisu svojstvene šampionskoj ekipi i to je u prvom redu uzrok poraza", izjavio je on.

Teški dani za Borac.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt