Prioriteti!

ZBOG ŽENA UNIŠTIO KARIJERU! BIVŠA ZVEZDA REALA I PSŽ-a ČEKA 6. DETE: Ovo su sve devojke za kojima je ludeo! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Nekada bio veliki talenat, danas na fudbalskim marginama uz buran ljubavni život.

Izvor: Profimedia/Instagram/janira.barm/aurah.ruiz/melody-santanaa/rocio.amar

Njegova karijera više nije preterano interesantna ljubiteljima fudbala, pa naslovne strane češće puni zbog privatnog života. Hese Rodrigez (28), svojevremeno igrač Real Madrida i Pari Sen Žermena, poslednjih nekoliko sezona luta fudbalskim putevima po Evropi.

U februaru ove godine stigao je u Las Palmas za koji i dalje nastupa, a čiji je član na kratko bio i pre četiri godine. Pored tog španskog tima karijeru su mu obeležili nastupi u još nekoliko poznatih ekipa, ali i četiri žene sa kojima već ima petoro dece. I čeka šesto...

Španski mediji preneli su da je trudna Rosio Amar, a da je otac deteta upravo španski fudbaler. Njemu će to biti šesto dete, a nekadašnja rijaliti zvezda je četvrta žena sa kojom čeka prinovu. Uzbudljiv ljubavni život, slično kao i fudbalska karijera.

Počelo je davno, stabilnom vezom sa Melodi Santanom u kojoj je rođeno dvoje dece, a po svemu sudeći seks skandal iz decembra prošle godine, zbog kog je dobio raskid ugovora u Parizu, biće samo usputna stanica. Tada je kršio rigorozne protokole kako bi u vreme pandemije učestvovao na seks žurci, gde je i upoznao Rosio.

Pogledajte fotografije Melodi Santane:

Nakon nje bio je sa Hanirom Barm, koja se nakon njihove burne romanse povukla sa društvenih mreža, odnosno zaključala profile na njima:

Izvor: Instagram/janira.barm

Fudbalerovo srce zatim su osvojile dve rijaliti zvezde, koje su bile i drugarice pre nego što im je on ušao u život. Prvo Aura Ruiz:

Atraktivna Aura veoma je posvećena svojim profilima na društvenim mrežama, ima na stotine hiljada pratilaca i to što je Hese odlučio da je prevari sa drugaricom nije shvatila tragična. Ona i dalje uživa u životu, živi veoma luksuzno i polugola pozira na ekskluzivnim lokacijama. Diše punim plućima i pored prevare, a najavljivala je i porno snimak sa poznatim fudbalerom.

Zatim i Rosio Amar, koja je trenutno trudna:

Iako je bio pod ugovorom sa PSŽ-om, Hese je otputovao na Kanarska ostrva, gde je proveo vreme sa Rosio Amar. Tada su svetski mediji pisali o njegovom suludom potezu, kasnije je zbog toga francuski tim raskinuo ugovor, ali je očigledno da se nekada veliki talenat Reala ne kaje.

Umesto velike karijere izabrao je buran životni put.