Problem!

DEBAKL JOKANOVOG ŠEFILDA! Umesto borbe za Premijer ligu, sad su u zoni ispadanja - pregazio ih VBA!

Autor Dušan Ninković

Srpski trener u velikim problemima jer ne funkcionišu ni napad ni odbrana.

Izvor: Profimedia

Majstor za Čempionšip stigao je u redove Šefild junajteda kako bi ekipu ''presložio'' i ekspresno vratio u Premijer ligu. Za sada srpskom stručnjaku Slaviši Jokanoviću stvari ne idu od ruke, pošto ''Oštrice'' nakon tri kola imaju samo jedan osvojen bod i nula postignutih golova.

Drugi poraz u prvenstvu zabeležen je u trećoj rundi, kada je od Šefild junajteda uspešnija bila ekipa VBA - i to čak 4:0!

Debakl Jokanovićevog tima na jednom od najtežih gostovanja u ligi mogao se naslutiti već u ranoj fazi meča.

Počelo je autogolom Robinsona u 26. minutu meča, a bljesak na početku drugog dela rešio je pitanje pobednika. Tada su O'Šej i Movat izmeu 47. i 53. minuta dva puta tresli mrežu koju večeras nije čuvao Aron Remsdejl, golman koji će uskoro pojačati Arsenal.

Iako Jokanović nije želeo da ga proda ni za 100 miliona evra, Arsenal će odvesti mladog golmana koji je u karijeri već ispadao iz lige sa tri različita tima - Česterfildom, Bornmutom i Šefild junajtedom!

Jokanović će pored briga zbog golmana i odbrane, koja je kapitulirala i u 59. minutu kod gola Robinsona, brinuti i napad. Na prvih 270 minuta fudbala u Čempionšipu nisu postigli nijedan gol!

Uz samo jedan osvojen bod, nula postignutih i pet primljenih golova, Jokanovićev tim je u zoni ispadanja. Još je rano, a Čempionšip neobična liga, ali rezultati sa početka sezone ne mogu da raduju.

Svi u klubu su se nadali da će biti na drugom kraju tabele, u samom vrhu, kao ozbiljan kandidat za povratak u elitu!

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt