TRANSFER

RADONJIĆ MOŽE DA IDE! MARSEJ GA PUŠTA OVOG LETA: Ima dve ponude, zvao ga i velikan!

Autor Milutin Vujičić

Možda je vreme da promeni sredinu jer u Marseju ne dobija pravu priliku.

Izvor: MN Press

Srpski fudbaler Nemanja Radonjić je višak u Marseju i klub želi da ga proda, ili pozajmi, do kraja letnjeg prelaznog roka, pošto neće dobiti priliku kod novog trenera Horhea Sampaolija.

Francuski list "L'Ekip" javlja da je Marsej rešio da smanji igrački kadar, a na spisku igrača koji su višak je i Radonjić.

Bivši fudbaler Zvezde ima ugovor do 2023. godine, ali pitanje je da li će ga "odraditi" do kraja. "L'Ekip" navodi da Radonjić trenutno ima dve ponude koje razmatra, a u pitanju su dva velika kluba - Benfika i "probuđena" Herta, za koju je ovog vikenda pogodio Stevan Jovetić.

Ipak, neće sve zavisiti od Radonjića, predsednik Marseja pokušava da "izvuče" što više novca za srpskog fudbalera, pa je najverovatnije da će presuditi samo novac.

Radonjić je stigao u Marsej 2018. godine za oko 12 miliona evra, ali se od tada nije ustalio na mestu startera, tako da je prethodnu polusezonu proveo na pozajmici - baš u Herti. Berlinski klub ga je "vratio" da bi spustili obeštećenje, ali za sada su na "Velodromu" nepopustljivi.

Brzonogi fudbaler je inače u Marseju odigrao 63 meča i postigao osam golova.