PARA KAO ŠAŠE

AU! POGBA, SAMO KAŽI ŠTA ŽELIŠ I SVE ĆEŠ DOBITI: Mančester je očajan zbog njega - 30.000.000€? MOŽE!

Autor Nebojša Marković

Čini se da je Francuz kako vreme odmiče u sve jačoj poziciji da bira svoj naredni potez, a Mančester junajted zbog toga mora da nudi sve više i više novca.

Izvor: Profimedia

Mančester junajted je na sjajan način započeo novu sezonu u Premijer ligi, zaposevši na čelo tabele posle ubedljivih 5:1 protiv Lidsa. Pol Pogba je bio u centru pažnje sa čak četiri asistencije na tom meču, a sada "crveni đavoli" pokušavaju da sve učine ne bili ostao u klubu.

Spremni su da idu dotle čak i da ponude Francuzu ugovor po kojem bi zarađivao 30.000.000 evra po sezoni!

Pogba je započeo novu sezonu u dresu Junajteda znajući da je ušao u poslednju godinu ugovora. Sada postoje dve opcije - da potpiše novi ugovor sa Mančesterom ili da od 1. januara 2022. bude slobodan da pregovara sa drugim klubovima i postane njihov igrač bez obeštećenja.

Jasno je, Mančester junajtedu je muka od same pomisli da bi mogli da izgube Pogbu "za džabe", a vezista je svestan toga da se on za sve pita, naročito sada kada je u sjajnoj formi.

Pari Sen Žermen i Real Madrid pomno prate situaciju ne bi li ga možda doveli bez potrebe da išta plaćaju Mančester junajtedu narednog leta, ali britanski "Atletik" piše da su "đavoli" spremni na sve ne bi li ga zadržali kao okosnicu tima, uz Bruna Fernandeša.

Navodno, Junajted bi mogao da bude spreman da ponudi Pogbi 30.000.000 evra po sezoni i ugovor do leta 2025. godine uz opciju produženja na još 12 meseci. Njegov agent Mino Rajola je majstor za "izvlačenje" novca iz klubova za njegove igrače, pa nije nemoguće da će Francuz dugo čekati pre nego što se odluči na sledeći potez.

Vreme ide, a njegova pozicija postaje sve jača...