PAMETNO?

RAMPA! ZVEZDA ODBILA 3,5 MILIONA EVRA ZA NAJBOLJEG IGRAČA: Na leto možda ode i za džabe, ali crveno-beli ne brinu!

Autor Milutin Vujičić

Preduzimaju se koraci da Ivanić ostane i posle leta u Zvezdi.

Izvor: MN Press

Crvena zvezda je zbog eliminacije iz Lige šampiona ostala bez mogućnosti da zaradi ogroman novac, tek deo toga moguće je dobiti u Ligi Evrope, pa sada budžet mora da se "puni" i prodajom igrača.

Počelo je transferom Željka Gavrića u Ferencvaroš, da bi potom na adresu šampiona Srbije stigla i zanimljiva ponuda za najboljeg igrača tima Mirka Ivanića. Rendžers je namenio 3,5 miliona evra za "četvorku" Zvezde, međutim vrlo brzo je klub odlučio da je ne prihvati.

Ivanić nije na prodaju i Zvezda nije spremna da se odrekne njegovih usluga, prenosi navijački portal "RSB". Štaviše, aktivno se vode pregovori oko produžetka saradnje sa njim.

Aktuelni ugovor završava se narednog leta, što znači da Zvezda odbijanjem ponude čak i rizikuje da od Ivanića ne zaradi na transferu, ali su uvereni da će bivši reprezentativac Crne Gore prihvatiti da produži saradnju i nastavi da nosi crveno-beli dres i u budućnosti.

U međuvremenu je Rendžers doveo igrača na njegovoj poziciji, što donekle govori da nisu spremni da povećavaju ponudu, pa je sve izvesnije da će Ivanić bar jesen provesti na "Marakani".

Podsetimo, Ivanić je došao u Zvezdu u zimu 2019. i od tada je odigrao 106 mečeva i zabeležio 30 golova i 23 asistencije.