Fudbal

LUDA DRUŽINA SINIŠE MIHAJLOVIĆA - ARNAUTOVIĆ I EKIPA NAPRAVILI ŠOU! Izgube od drugoligaša, pa naprave ČUDESAN preokret

Autor Mladen Šolak

Spektakularan meč u Bolonji. Ništa manje od ekipe Siniše Mihajlovića nismo očekivali.

Izvor: Profimedia

Neverovatan početak sezone Bolonje Siniše Mihajlovića.

U nedelju uveče, u prvom meču Serije A, Bolonjezi su na svom stadionu pobedili Salernitanu 3:2 (0:0) i to nakon što su gubili 0:1, pa 1:2, a onda pobedili sa dva igrača manje.

Nakon što su neprijatno iznenadili u Kupu i šokantno izgubili od tima koji je do juče igrao u trećoj ligi, Mihini igrači ostvarili su burnu pobedu pred svojim navijačima na stadionu "Renato Dalara", a jedan od strelaca bio je i Marko Arnautović.

Austrijski as srpskog porekla stigao je ovog leta iz Kine, a u nedelju uveče dao sjajan gol kojim je u 75. minutu snažnim udarcem izjednačio na 2:2. Do kraja meča, pobedu domaćima doneo je defanzivac Lorenco Di Silvestri golom u 77. minutu.

Triler u Bolonji započeo je crvenim kartonom za goste jer je Norvežanin Stefan Strandberg isključen zbog igranja rukom u 34. minutu, a onda je nastavljen golom Federika Bonacolija iz penala u 52. minutu za vođstvo Salernitane. Bio je to njen prvi gol u Seriji A posle 23 godine.

Neposredno pre tog gola, i Bolonja je ostala sa desetoricom zbog isključenja veziste Roberta Sorijana zbog udarca laktom u 50. minutu.

Siniša Mihajlović i trener Salernitane Fabricio Kastori
Izvor: Profimedia

Mihajlovićev tim potom je izjednačio udarcem glavom De Silvestrija u 59. minutu, Salernitana je opet povela u 70. udarcem Mamadua Kulibalija po odbijenoj lopti za 1:2, a onda je počeo holivudski finiš meča.

Navikli smo na "Holivud" kada je Mihin tim u pitanju i tako je očigledno i ove sezone!