KAKO!?

OTKRIVENO! ZBOG OVOGA JE IZBILA OPŠTA TUČA U FRANCUSKOJ: Navijači ga pogodili u leđa, a njegov tim će izgubiti! (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Nica će najverovatnije dobiti pobedu za "zelenim stolom", što je zaista presedan ako se uzme u obzir da su incidente izazvali njihovi navijači. Burno je reagovao Paje, međutim...

Izvor: Izvor: Twitter/GFFN/Screenshot

Užasne scene sa utakmice Nica - Marsej obišle su čitavu planetu. Susret je prekinut u 75. minutu nakon što su navijači Nice utrčali na teren, a sve pošto im je Dimitri Paje vratio flašu vode kojom su ga prethodno pogodili u leđa.

Nastao je opšti metež na terenu, sevale su pesnice dok je obezbeđenje pokušavalo da zaustavi navijače Nice, da bi se nakon nekoliko minuta fudbaleri oba tima povukli u svlačionice dok se situacije ne smiri. Epilog smo saznali tek nešto posle ponoći - Marsej je odbio da se vrati na teren i verovatno će zbog toga izgubiti meč službenim rezultatom.

Posle pauze od sat vremena igrači Nice su se vratili na teren i čak zauzeli poziciju da "brane" korner uoči kog je došlo do prekida, ali se igrači Marseja, plašeći za bezbednost, nisu pojavili.

Pomalo je bizarno da će Nica biti nagrađena za incident koji su otpočeli njihovi navijači, dok su igrači Marseja definitivno gore prošli. Podelili su Luan Peres i Mateo Genduzi fotografije na kojima se vidi da su ih čak DAVILI, dok je Dimitri Paje pokazao ogrebotinu od flaše koja ga je pogodila u leđa.

I od toga je sve krenulo.

U Marseju se brane i tvrde da im je sudija rekao da ne postoje garancije za bezbednost, i da zato nisu želeli da završe utakmicu, što nam govori da će se dugo "ganjati" za bodove sa ovog meča koji je prekinut pri rezultatu 1:0.

Pogledajte trenutak kada je Paje dobio flašu u leđa...

I ovako su izgledala posle toga...


Navijači su bili tu, a Marsej nije želeo da se vrati na teren...