NOVI TRENUCI

TELOHRANITELJI BLOKIRAJU CELU ULICU, U GARAŽI MILIONI: Kako izgleda živeti pored Ronalda - komšinica SVE ispričala!

Autor Milutin Vujičić

Kako je živeti pored Kristijana Ronalda? Zapravo, i nije tako loše...

Izvor: Instagram/Cristiano/Screenshot

Jedan od najboljih fudbalera svih vremena Kristijano Ronaldo poseduje kuću u Madridu, vilu u Lisabonu, apartman na Madeiri i još jednu vilu na portugalskoj rivijeri, a prethodne tri godine živi u iznajmljenom stanu u Torinu.

Naravno, to je jedno od najlepših zdanja u gradu na severu Italije, ali pitanje je do kada će Ronaldo i njegova porodica boraviti u njemu pošto se sve glasnije priča o selidbi u Pari Sen Žermen i Mančester siti. Ako ode ovog leta, sigurno će razočarati svoju komšinicu Elizabetu.

U pitanju je kćerka čuvenog italijanskog fudbalera Felićea Borela koja je u intervjuu za "Korijere dela Sera" nahvalila Ronalda i njegovu verenicu Georginu Rodrigez.

Iako su mnogi mislili da Ronaldo nije "komšija iz snova", predomisliće se posle reči Elizabete Beti Borel.

"Plašila sam sa se glasnih žurki i buke, ali Ronaldo i njegova porodica su komšije za poželeti", ispričala je Italijanka pre dve godine i tako sve ostavila bez teksta.

"To je potpuna tišina, nema nikakve fešte i buke. Moj otac je isto bio poznati fudbaler, ali u neka druga vremena. On je vozio Fiat, a Kristijana Ronalda svaki dan vidim u Rols Rojsu. Jedva vidim jer ima zatamnjena stakla", dodala je Elizabet i ispričala još neke detalje o Ronaldovoj porodici.

"Garaža je puna sportskih vozila, među kojima i jedan Lotus. Imaju takođe prekrasan natkriveni bazen i mali, predivno uređeni i održavani vrt", istakla je ona.

Jasno je da Ronaldo ponekad poželi da pobegne od "bliceva i reflektora", a posebno štiti decu.

"Kad se deca igraju, taj deo ulice se ogradi. Postoji rampa odmah blizu ulaza u njegov dom. I kad god idu u šetnju, kraj njih su telohranitelji. Takvo detinjstvo nisam imala iako mi je otac bio velika zvezda. Imala sam normalno detinjstvo, a to njihovo bih opisala kao zlatni kavez. Mali Kristijano ima sve, ali je uvek sam...", zaključila je ona.

Pogledajte kako izgleda Ronaldova izabranica Georgina.