ZAMISLITE TO?

SKAČEM GO U BAZEN I SNIMAM SE AKO DOĐE MBAPE: Ludo obećanje, navijači Liverpula su u transu!

Autor Milutin Vujičić

Mbape je na izlaznim vratima Pari Sen Žermena, a nadaju se u Liverpulu da će uspeti da ga dovedu...

Izvor: Profimedia, Profimedia/News Images/Alamy Live News

Prelazni rok se u većini zemalja završava krajem avgusta, a do tada bismo mogli da vidimo i senzacionalni transfer jednog od najboljih igrača planete Kilijana Mbapea.

Sjajni fudbaler Pari Sen Žermena naljutio se na klub zbog dovođenja Lea Mesija, odbio je da produži ugovor koji ističe narednog leta, a zbog toga žele da ga prodaju u idućim danima - naravno, ako stigne prava ponuda. Najbliži je Real Madrid čija je ponuda od 160 miliona evra već odbijena, ali nisu usamljeni...

Spominju se od ranije Mančester siti i Mančester junajted, a ponovo je aktuelan i Liverpul.

Na vesti koje su se pojavile na društvenim mrežama reagovao je i Hose Enrike, bivši fudbaler Liverpula, koji obožava Mbapea i voleo bi da ga vidi na "Enfildu" na kome je proveo pet godina.

"Ako se to desi i Mbape zaista potpiše za Liverpul - ima da golišav skočim u bazen i da se snimam u Instagram lajvu", poručio je Hose Enrike i pozvao svoje pratioce da zajedno prokomentarišu šanse da zvezda PSŽ-a zaigra u slavnom engleskom klubu

Nezvanične informacije govore da PSŽ traži oko 200 miliona za Mbapea, a da će novac od njegovog transfera odmah uložiti u transfere Roberta Levandovskog i Pola Pogbe.