IDE IZ JUVEA?

OPA! RONALDO VEĆ NAŠAO KLUB - DAJU MU 28.000.000 EVRA: Dobio ponudu kakvu je želeo, ali postoji VELIKI problem!

Autor Nebojša Marković

Još uvek se pita Juventus, ali Kristijano Ronaldo bi u finišu prelaznog roka ipak mogao da napusti klub i pojača Mančester siti.

Izvor: Profimedia

Nakon što je sinoć odjeknula "ponoćna bomba" iz Italije, Kristijano Ronaldo je i dalje glavna tema u finišu prelaznog roka.

Portugalac je doveo Žorža Mendeša u Torino da mu "završi" sledeći transfer, jer više nema nameru da ostaje u Juventusu, a sada je otkriveno i kakvu ponudu mu sprema Mančester siti!

Legenda Mančester junajteda je nezadovoljna na severu Italije i želi da napusti tim Masimilijana Alegrija, a pošto više ni Pari Sen Žermen nije zainteresovan za njega, jedina opcija je Mančester siti, a za to vreme se čak pominje da bi mogaoda ga u Juventusu zameni Luka Jović!

Uvek dobro upućeni "Đanluka di Marcio" donosi vest da su "građani" spremili ponudu vrednu oko 28.000.000 evra za Portugalca, prenosi "Dejli mejl".

Ali ne radi se o 28.000.000 za Juventus, već za Kristijana Ronalda! Naime, Siti je spreman da ponudi Ronaldu dvogodišnju ugovor sa nedeljnom platom od 270.000 evra.

Na godišnjem nivou to je 14.000.000 evra, koliko bi iznosila Ronaldova primanja, ali uslov Sitija je da nikakvo obeštećenje ne moraju da plate Juventusu! To je zapravo ono što koči ceo posao, jer bi torinski velikan da inkasira između 25.000.000 i 30.000.000 evra. Do kraja prelaznog roka ostaje sve manje vremena da se pronađe rešenje.

A evo kako su Ronaldo i njegova Georgina do sada privlačili pažnju medija:

Hoće li tako i u Engleskoj?