A SAD?

ISPLIVAO INTERVJU RONALDA U KOM "PLJUJE" MANČESTER SITI: Ovo će hteti da sakrije - Nije sve u novcu, nema šanse!

Autor Milutin Vujičić

A sve se promenilo za nekoliko godina...

Izvor: Twitter/The Sportsman

Kristijano Ronaldo se dogovorio sa Mančester sitijem i postaće njihov fudbaler u samom finišu prelaznog roka, odnosno transfer može da propadne samo ako Juventus bude napravio problem.

Deluje da ni njima nije u interesu da drže nezadovoljnog Kristijana Ronalda, koji čak preti da će napraviti novi skandal kao proteklog vikenda kada nije hteo da počne meč sa Udinezeom, a portugalskom napadaču se toliko ide u Torina da je spreman i da pogazi svoje reči.

Dobro je poznato da je Kristijano Ronaldo igrao za Mančester junajted od 2003. do 2009. i napustio je potom Premijer ligu u trenutku kada je arapski novac stigao u Siti, a više puta je isticao da neće kod najvećeg rivala.

Ipak, fudbal je biznis i to pokazuje Ronaldova odluka jer praktično da ne postoji drugi klub u koji može u ovom trenutku da ode.

Tako je u jednom intervjuu upitan da li je moguće da jednog dana ode u Siti...

"Mislite da će mi novac promeniti mišljenje? Sada sa 30 godina? Nema šanse, to neće biti problem. Ako pričamo o novcu, idem u Katar - imaju više novca od Mančester sitija", pričao je pre šest godina Kristijano Ronaldo i sada se verovatno kaje što je to ostalo zabeleženo.

"Nije sve u novcu, nego u strasti prema fudbalu", zaključio je Ronaldo koji će morati da pogazi svoje reči.

Uostalom, pogledajte kako je Ronaldo bio samouveren dok je pričao da neće u Mančester siti.