ZA ZID ISPRED GOLA

VELIKO POJAČANJE VOŠE - CRNOGORAC STIGAO NA "KARAĐORĐE": Celo leto traže štopera, konačno su ga pronašli

Autor Milutin Vujičić

Potpisao je na tri godine.

Izvor: MN Press

Od početka prelaznog roka Slavoljub Đorđević insistirao je kod rukovodstva Vojvodine da mu dovede štopera koga će "upariti" sa Dušanom Stevanovićem i na kraju mu je to obećanje ispunjeno.

Novi član Vojvodine je Boris Kopitović koji stiže iz BATE Borisova, a u Srbiji je već igrao za Čukarički.

U pitanju je dobro iškolovan štoper koji će u septembru proslaviti 27. rođendan, a koji iza sebe već ima veliko iskustvo. Nastupao je za podgoričku Budućnost i Mladost, kao i Hapoel Akru, a u reprezentaciji Crne Gore zabeležio je osam nastupa uz jedan pogodak.

"Želim da se zahvalim svim ljudima koji su radili na ovom transferu. Jako mi je drago što sam došao u Vojvodinu, jedan od najvećih klubova u Srbiji, sa velikim renomeom, tradicijom i bogatom istorijom. Takođe, drago mi je što sam ponovo u srpskom fudbalu u kom sam pokazao kvalitet i nadam se da ću opravdati očekivanja svih ljudi u klubu i navijača", izjavio je novi štoper Vojvodine za zvanični sajt.

On je potpisao trogodišnji ugovor i odmah je spreman da zaigra.

"Bez pauze treniram od januara, fizički se odlično osećam i stojim na raspolaganju već od danas, a na stručnom štabu je da odluči ko će igrati", zaključio je Crnogorac.