U neverici

OVO NISTE VIDELI U PRENOSU, TRENER KLUŽA U NEVERICI POSLE GOLA ZVEZDE: Pavkov se radovao, Šumudika morao da se prekrsti!

Autor Nikola Lalović

Kluž je zaista pravio ogromne greške, ali ova je bila ubedljivo najveća!

Izvor: Twitter/Emishor

Crvena zvezda je u prvom meču u Beogradu nadigrala Kluž i sa 4:0 praktično obezbedila prolazak dalje. Sve je počelo golom Milana Pavkova, a gorostasni centarfor crveno-belih je sve i završio. 

Postigao je šesti gol svog tima u ovom dvomeču i tako zapečatio sudbinu Marijuša Šumudike, dojučerašnjeg šefa struke Rumuna. 

On je odmah posle meča otpušten, posle čega je nastao pravi haos u klubu, a videlo se odavno da između iskusnog stručnjaka i njegove ekipe stvari ne funkcionišu. To je bilo evidentno i na revanšu, gde je Šumudika burno reagovao na greške svojih igrača. 

Kada je u 56. minutu meča Milan Pavkov dao gol za pobedu, on je zapravo iskoristio veliku grešku obrane protivničkog tima. Golman Arlauskis i dobrana predali su mu loptu i ostavili praznu mrežu, a to je napadač crveno-belih naravno iskoristio. 

Na TV prenosu to mnogi nisu primetili, ali Šumudika je sa nevericom posmatrao ovaj pogodak. Nije mogao da veruje kakve greške prave njegovi igrači, pa je odmahnuo rukom i glavom, a potom se i prekrstio!