SAVRŠEN START

SRBIN JE GOLOM RAZLJUTIO ŠAMPIONE! Inter našao zamenu za Lukakua - Argentinac na debiju pogodio dva puta za 20 minuta

Autor Nemanja Stanojčić

Hoakin Korea je pokazao da će biti veliko pojačanje Intera ove sezone

Izvor: Profimedia

Gledaćemo ove sezone neki novi Inter. Po svemu sudeći na argentinski pogon.

Šampioni Italije su doživeli veliki broj promena u letnjem prelaznom roku. Otišao je najbolji strelac Romelu Lukaku (Čelsi), napustio ih je i Ašraf Hakimi (PSŽ), a kao projektovane zamene dovedeni su Edin Džeko (Roma) i Hoakin Korea (Lacio).

"Neroazuri" su na gostovanju savladali Veronu posle preokreta i pokazali da se neće tako lako odreći borbe za najviši plasman uprkos svim problemima - 1:3 (1:0).

Meč je počeo savršeno za domaći tim. Posle velike greške je Ivan Ilić uzeo loptu i zatresao mrežu za vođstvo domaćeg tima. Odmah mu je prišao sunarodnik Darko Lazović i zajedno su proslavili pogodak. Sa golom prednosti su otišli na pauzu.

Izvor: Profimedia

Po povratku na teren je usledilo izjednačenje. Lautaro Martinez je u 47. vratio stvari na početak. Nešto kasnije je dobio i žuti karton, pa je u 74. minutu Simone Inzagi uveo Koreu upravo umesto Lautara. Jedan Argentinac je zamenio drugog i to je bio pun pogodak.

Korea je prvo u 83. minutu doneo vođstvo gostima, da bi u četvrtom minutu nadoknade postigao i svoj drugi pogodak. Dva gola za oko 20 minuta igre. Savršen debi za Hoakina.

Možda se posle reprezentativne pauze nađe i u prvoj postavi. Inter 12. septembra gostuje Sampdoriji, a Verona gostuje Bolonji Siniše Mihajlovića.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt