Fudbal

Mozzart daje najveće kvote na svetu: Liverpul 2,70, Atalanta 1,43, Sosijedad 1,70!

Nigde nećete moći da nađete veće

Izvor: Profimedia

Subota je bogat fudbalski dan na terenima širom Evrope.

Bukmejkeri Mozzarta su za danas bili široke ruke kada su u pitanju tri para - jedinice na Liverpul, Atalantu i Sosijedad u nacionalnim šampionatima.

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu...

LIVERPUL - ČELSI (SUBOTA, 18.30), KEC 2,70

Šlager runde u Premijer ligi upriličiće sudar Liverpula i Čelsija. Dva tima, koji su prošle godine zauzeli treće i četvrto mesto u takmičenju, sastaće se zajedno, što obećava spektakl. Uostalom, to potvrđuje i ulazak oba sastava u novu kampanju, pošto posle dva kola na svom kontu imaju šest bodova i istu gol-razliku 5:0. Liverpul je nesumnjivo jači nego prošle godine, ali ne zato što se značajno pojačao, već zato što su mu se oporavili važni igrači. Čelsi je, pak, u prelaznom roku vratio jednog od najboljih napadača današnjice Romelua Lukakua, a belgijski špic odmah je "stupio na dužnost" kada je prošle nedelje pogodio mrežu Arsenala. Sve miriše na spektakl.

ATALANTA - BOLONJA (SUBOTA, 18.30), KEC 1,43

Atalanta je slavila u uvodnom duelu nove sezone, ali samo uz veliku sreću. Čak i posle pobede nad Torinom (2:1), njen trener Gasperini je izjavio da njegov tim nije ni zaslužio pobedu i da je jednostavno imao više sreće. Ipak, domaći tim jedan je od favorita za osvajanje šampionske titule ove godine, a ambicije može da potvrdi danas protiv Bolonje kod kuće. Boginja provincije slavila je na sedam vezanih domaćinstava protiv Bolonje, a u poslednja tri slučaja postigla je ukupno 10 golova. Bolonja je i ovog puta u lošem položaju sa odbranom, što ne sluti na dobro pre posete Bergamu. Bolonja se posebno pojačala u ofanzivi angažovanjem Marka Arnautovića i može da se pretpostavi da definitivno neće doći u Bergamo da se brani.

SOSIJEDAD - LEVANTE (SUBOTA, 19.30), KEC 1,70

Posle početnog poraza od Barselone, Sosijedad se rehabilitovao slavljem kod kuće nad Rajo Valjekanom, koju je obezbedio preko penala Mikela Ojarzabala. Danas tim iz San Sebastijana očekuje drugo uzastopno domaćinstvo u kojem će imati posla sa Levanteom. Rival je prethodnu godinu završio na 14. mestu, a sa velikim brojem remija Levante je počeo i u novoj sezoni. Oba njegova prethodna meča završena su nerešeno, sa Kadizom u gostima 1:1, odnosno Real Madridom kod kuće 3:3. Sosijeda svakako ne očekuje lak posao, jer je uspeo da pobedi Levante u samo jednom od prethodnih pet slučajeva.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.