Uživo

PARTIZAN RAZBIJA - 4:0 ZA VRH TABELE I SAVRŠEN SKOR: Nišlije se loše provele, crno-beli moćno otišli na pauzu!

Nova ubedljiva pobeda Partizana u Superligi!

Izvor: MN Press

Uspeli su crno-beli da se pobedom protiv Santa Klare plasiraju u grupnu fazu Konferencijske lige, ali tri dana kasnije nipošto nisu dozvolili da se previše opuste posle tog uspeha.

Sa sedam promena u startnoj postavi u odnosu na četvrtak, Partizan je svejedno ubedljivo stigao do pobede protiv niškog Radničkog.

PARTIZAN - RADNIČKI NIŠ 4:0 (2:0)
/Rikardo 37, 43, Natho 63, Jović 70/

Peti put je Partizan ove sezone u Superligi uspeo da na jednom meču postigne četiri pogotka, peti put u tek šestoj utakmici koju su odigrali. I učinak je i više nego jasan - odlazak na reprezentativnu pauzu na prvoj poziciji, sa maksimalnih 18 bodova i skoro perfektnom gol-razlikom 22:1!

Bolje od ovoga nije moglo, a ni Radnički iz Niša nije mogao mnogo bolje od ubedljivog poraza u Humskoj. Istina, u prvih pola sata su se dobro držali protiv crno-belih, ali kada je Rikardo Gomeš u 37. minutu doneo vođstvo, gard gostiju kao da je nestao.

Istina, prvi gol na meču je VAR četiri minuta proveravao pre nego što je bio potvrđen, ali ubrzo je sve ponovo bilo isto. Još jednom je Marko Živković uspešno centrirao, a Rikardo glavom poslao udarac u mrežu Damira Kahrimana za 2:0.

U nastavku je sve bilo daleko lakše. Ekipa Aleksandra Stanojevića je ponovo nešto sporije započela taj deo igre, da bi onda u sedam minuta sve postavili na svoje mesto. Bibars Natho je posle nesebične asistencije Rikarda povisio na 3:0.

Izraelac je tako već nagovestio sigurnu pobedu, da bi je Nemanja Jović u potpunosti kompletirao pogotkom u donji ugao gola Radničkog za "poker" golova u Humskoj i povratak na čelo tabele domaćeg prvenstva.

Sada sledi dvonedeljna pauza, a onda Partizanu sledi gostovanje Radničkom u Kragujevcu, pre nego što crno-beli otputuju na Kipar i meč sa Anortozisom...

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt


22:56

KRAJ UTAKMICE - 4:0!

Peta utakmica od šest odigranih ove sezone na kojima je Partizan postigao četiri pogotka! Sigurna pobeda crno-belih, golovi Rikarda, Natha i Jovića bili su dovoljni za povratak na prvo mesto na tabeli Superlige pred dvonedeljnu pauzu!

22:50

Partizan pokušava, ali nema petog gola

Ostaje 4:0 posle nekoliko reakcija odbrane Radničkog u poslednjih pet minuta. Crno-beli i pored ubedljive prednosti nastavljaju da pokušavaju.

Izvor: MN Press

22:41

Još dve izmene crno-belih

Smiljanić umesto Šćekića, a Nikola Štulić u špicu menja sjajnog Rikarda.

22:39

Ovako je Natho doneo 3:0

U međuvremenu je i Jović zatresao mrežu, ali ne škodi da pogledamo gol Izraelca:

22:34

70' - GOOOOOL, 4:0 NEMANJA JOVIĆ!

Prvi gol za njega u novoj sezoni! Sklonio je loptu na stranu i potom gađao dalji donji ugao gola Kahrimana i pogađa talentovani fudbaler za 4:0. Ovo je sada već ogromna prednost!

Izvor: MN Press

22:33

Natho izlazi, Pavlović ulazi

Mladi vezista Lazar Pavlović ulazi u igru umesto Izraelca.

22:33

68' - Sjajna šansa za Rikarda!

Bio je tamo na desnoj strani, pobegao odbrani, potom je imao Bjeličića ispred sebe i šutirao je iz tesnog ugla, a Kahriman odbranom uspeva da izbije loptu u korner. Tek posle je postalo jasno da je možda Rikardo mogao da na drugoj strani pronađe Jovića, ali ostaje 3:0.

22:30

65' - Neverovatno kako Partizan nije primio gol!

Šćekić je olako izgubio loptu na 18 metara, Mićibući je oteo, prošao golmana Stevanovića, ali dva puta uspeva Saničanin da blokira Japanca i sačuva mrežu crno-belih!

22:28

63' - GOOOOOL. 3:0 ZA PARTIZAN!

Bibars Natho je strelac i to na asistenciju dvostrukog strelca Rikarda Gomeša. Mogao je Rikardo da sam završi akciju i dođe do het-trika, ali je dodao Izraelcu, koji na prazan gol lako trese mrežu!

22:24

Kako je VAR priznao gol Partizana?

Otkriveno je kako je utvrđeno u VAR sobi da je prvi gol Partizana stigao nakon što je lopta prešla gol-liniju.

Čitajte na MONDU.

Izvor: MN Press

22:19

Promene u Partizanu

Izmene u Partizanu, Lazar Marković umesto Holendera, a Nemanja Jović umesto Nikole Terzića.

Promena i u Radničkom - Vanja Ilić menja Lazara Arsića.

22:17

53' - Korner za Partizan

Do sada bez uzbuđenja u nastavku, a posle udarca Marka Živkovića, crno-beli dobijaju prvi udarac iz ugla u nastavku.

Pokušali su uigranu akciju da iznenade Radnički, ali loše dodavanje Rikarda za Terzića je sve pokvarilo...

22:09

POČELO JE DRUGO POLUVREME

Crno-beli imaju vođstvo od 2:0 posle dva gola Rikarda Gomeša. Promena u Radničkom - Stevanović umesto Vujadinovića u poslednjoj liniji Nišlija.

22:03

Ovako je to izgledalo u prvom poluvremenu

21:53

KRAJ POLUVREMENA - 2:0 ZA PARTIZAN

Završeno je prvo poluvreme u Humskoj, crno-beli su ga odlično finiširali sa dva pogotka preko Rikarda Gomeša. Evo kako je fudbaler sa Zelenortski Ostrva drugi put zatresao mrežu i duplirao prednost svog tima:

Nije Partizan bio previše aktivan pred golom Radničkog u prvih 20 minuta, ali posle toga su sve lakše i sve češće dolazili do završnice. Imali su i stativu Jojića, još nekoliko solidnih akcija, pa će Stanojević imati čime da bude zadovoljan posle prvih 45 minuta.

21:48

43' - GOOOOL, 2:0 ZA PARTIZAN!

Ponovo je strelac Rikardo Gomeš udarcem glavom i ponovo posle centaršuta sa desne strane koji je i ovog puta poslao Marko Živkovića. Sjajan su tandem večeras njih dvojica!

Izvor: MN Press

21:44

41' - Gol je potvrđen posle 4 minuta!

Iz VAR sobe je stigla potvrda, Rikardo donosi prednost Partizanu 1:0!

21:42

37' - GOOOOOL, PARTIZAN VODI 1:0!

Ali čeka se potvrda VAR-a! Rikardo Gomeš je na centaršut sa desne strane odlično šutirao glavom i deluje da je Damir Kahriman "iz gola" izvukao taj udarac.

Sada se čeka potvrda iz VAR sobe, a sudija Milan Mitić je prethodno svirao da je to gol za crno-bele. Problem je što imamo VAR, ali nema gol tehnologije!

21:33

29' - Stativa Jojića!

Izvanredna lopta Natha iz dubine, imao je vremena da izabere pas preko odbrane Radničkog, Jojić je utrčao svima iza leđa, uspeo da prevari golmana Kahrimana, ali lopta je na kraju odskakutala do stative! Nema gola, ostaje 0.0!

Izvor: MN Press

21:29

25' - Sada Natho pokušava preko gola

Loše dodavanje Mitrovića je otvorilo kontru Partizanu, kombinovali su Natho i Rikardo, ovaj drugi potom asistirao u sredinu za Izraelca, koji u padu ne uspeva da lepo zahvati loptu i šutira neprecizno.

21:28

24' - Rikardo, ali nije dobar šut

Holender je probio kroz sredinu, dodao je loptu napadaču crno-belih, ali Rikardo Gomeš posle prijema nije šutirao dovoljno dobro sa oko 20 metara.

21:24

21' - Još uvek neubedljiv Partizan

Nije Radnički imao šansi do sada, ali jeste imao poprilično dosta lopte u posedu. Partizan na sredini ne uspeva da "poveže konce". Nekoliko slabih poteza Natha na tom delu terena nije prošlo neprimećeno.

Izvor: MN Press

21:19

15' - Šansa za Partizan, Rikardo pored gola!

Prva šansa za Partizan na ovom meču i prva šansa uopšte. Rikardo je bio okružen trojicom igrača Radničkog, prebacuje loptu na levu nogu, a onda šutira malo pored gola.

Izvor: MN Press

21:18

13' - Neverovatno! Novi "nokaut", sada Živkovič!

Posle Saničanina, sada je Marko Živković dobio jedan udarac loptom u glavu posle centaršuta sa desne strane ekipe Radničkog. I desni bek Partizana završava na travi, ali brzo ustaje i nastavlja meč.

I Saničanin i Vujačić su posle njihovih problema u ranoj fazi meča i dalje na terenu.

21:13

9' - Mićibući "nokautirao" Saničanina!

I drugi štoper Partizana ima problem. Japanac je snažno šutirao sa distance, a Saničanina pogađa lopta pravo u glavu i on završava na travi. Lekari odmah utrčavaju da pomognu reprezentativcu Bosne i Hercegovine.

21:10

6' - Prekid zbog povrede Vujačića

Izgleda da ga muči prepona, posle jedne presečene lopte je pao reprezentativac Crne Gore, a lekar će morati da uđe na teren zbog njega. Nezgodno je pao, istegao se i izgleda da se povredio... Za sada će nastaviti meč.

Izvor: MN Press

21:08

4' - Već žuti karton, za Vujadinovića

Defanzivac Radničkog dobija javnu opomenu već na samom početku zbog starta sa leđa nad Rikardom.

21:04

UTAKMICA JE POČELA

Kapiten Partizana na ovom meču je Miloš Jojić.

20:34

Evo i izmena dva tima:

PARTIZAN: Popović, Pavlović, Ostojić, Miljković, Štulić, Obradović, Marković, Pantić, Jović, Smiljanič

RADNIČKI NIŠ: Kojić, Stevanović, Spasić, Dušanić, Kasalica, Ilić, Tomić, Ćirković, Stanković, Ristić, Vukadinović.

20:08

Ovo su sastavi Partizana i Radničkog!

PARTIZAN: Stevanović - Živković, Vujačić, Saničanin, Urošević - Šćekić, Jojić - Terzić, Natho, Holender - Rikardo.

RADNIČKI: Kahriman - Bjeličić, Mićibući, Škrbić, Duronjić, Vujaddinović, Pejović, Mitreović, Arsić, Todorovski, Aksentijević.

Dakle, čak sedam promena u timu Partizana, krajnje očekivano, posle pobede nad Santa Klarom. Stevanović među stativama umesto Popovića, Živković menja Miljkovića, a Urošević Obradovića. Šćekić počinje umesto Zdjelara, a Terzić, Natho i Holender su ofanzivci umesto Markovića, Sume i Jovića. Nikola Terzić posle meča sa Kolubarom ponovo dobija šansu za dokazivanje.

Izvor: MN Press

19:00

Kad počinje meč?

Utakmica u Humskoj između Partizana i Radničkog iz Niša počinje u 21.00.

18:45

Dobrodošli u MONDO Live

Budite i večeras uz MONDO i pratite uživo dešavanja na meču Partizan - Radnički Niš.

Ukratko

  • Partizan - Radnički Niš 4:0
  • Crno-beli do sada imaju maksimalnih 15 bodova, dok ih Radnički Niš ima tek šest.
učitaj još +