PRED PAUZU!

ČETVRTI PORAZ VOŠE - KAO ZA CELU PROŠLU JESEN: "Lale" nemoćne u Kruševcu, tamo Napredak vlada!

Autor Milutin Vujičić

Imaće dosta briga Slavoljub Đorđević pred pauzu...

Izvor: MN Press

Vojvodina je ovog leta promenila trenera, veliki broj igrača i podmladila tim, ali za sada to ne funkcioniše naročito sjajno što se vidi i u nezadovoljstvu navijača koji traže smenu rukovodstva.

Počeo je vrlo solidno mandat Slavoljuba Đorđevića na klupi "lala", odoleo je Zvezdi, uspeo da slavi protiv Panevežisa, ali je njegova ekipa izgubila već četiri meča u svim takmičenjima - koliko su za čitavu prethodnu polusezonu dok je na klupi sedeo Nenad Lalatović.

NAPREDAK - VOJVODINA 2:0 (1:0)

Trijumf kruševačkom timu, koji briljira na stadionu "Pod Bagdalom", doneli su Kunić u 12. i Kerkez u 75. minutu, a Vojvodina je pokazala mnoge slabosti u odbrani.

Nikola Simić je ponovo bio veoma nesiguran, dok nisu briljirali ni njegovi defanzivci, a s obzirom na inicijativu domaćeg sastava i šanse - pobeda je mogla da bude i ubedljivija. Nastavili su svoju pobedničku seriju kod kuće, a istovremeno su prekinuli niz Vojvodine koja ih je savladala u prethodna četiri duela.

"Lale" su pored Napretka izgubile od Partizana, i dva puta od LASK-a (ukupno 7:1), dok su prošle jeseni izgubili od Novog Pazara, Crvene zvezde, Javora i Standarda iz Liježa posle produžetaka.

Sledi pauza, pa nam ostaje da vidimo da li će se tim stabilizovati nakon toga...

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt