ŠTETA

3 IGRAČA ISPALA SA SPISKA PIKSIJA - VEĆ NAPUSTILI KAMP: Povrede zakomplikovale selektoru pred kvalifikacije!

Autor Milutin Vujičić

Na trojicu fudbalera Stojković neće moći da računa.

Izvor: MN Press

Fudbalsku reprezentaciju Srbije očekuju obaveze u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo pošto ćemo 4. septembra igrati sa Luksemburgom u Beogradu, a onda tri dana kasnije protiv Irske u Dablinu, međutim prvo nas očekuje prijateljska utakmica sa reprezentacijom Katara.

Domaćin idućeg Mundijala je "žreban" u našu grupu i računaju se bodovi iz duela sa njima, ali Dragan Stojković želi da njegovi fudbaleri odigraju ozbiljan meč u sredu u Debrecinu protiv azijske selekcije.

Nažalost, već postoje problemi, pa tako neće imati trojicu igrača na raspolaganju.

"Trojica igrača su van ekipe. To su Marko Grujić, Uroš Spajić i Marko Petković. Oni su već juče napustili kamp reprezentacije. Imaju povrede koje ne mogu da budu sanirane za meč", rekao je Stojković na današnjoj konferenciji za medije.

Za sada nije poznato da li će biti drugopozivaca, ali ko god bude igrao - od njega se traži maksimum.

"Volimo da igramo napadački, ne vidim što nećemo nastaviti na taj način. Tako će biti i protiv Katara. Što se tima tiče, biće kombinovan tim i razlog za tako nešto je što imamo dve utakmice sa Luksemburgom i Irskom koje su od velikog značaja za nas. Naravno, protiv Katara očekujem da odigramo dobar meč. Ulazimo sa velikom motivacijom i poštovanjem prema Kataru, ali to je prijateljska utakmica", rekao je Stojković i dodao:

"I da izgubimo od Katara, želimo pobedu od Luksemburga, nemojte previše da obraćate pažnju na to. Uživajte tih 90 minuta, to je trening i priprema za ono što nas čeka".

Podsetimo, meč između Srbije i Katara igra se u sredu od 20.45.