DOŠAO JE!

PARTIZAN S NJIM NAPADA EVROPU - MENIG STIGAO U BEOGRAD: Dete Ajaksa je najzvučnije pojačanje crno-belih!

Autor Nebojša Marković

Dosadašnji fudbaler Tventea potpisuje višegodišnji ugovor sa klubom iz Humske.

Izvor: FK Partizan

I za kraj - novajlija iz Holandije! Partizan je dobio veoma važno pojačanje pred nastavak sezone, pošto je u Beograd na potpisivanje ugovora s crno-belima stigao Kvins Menig!

Dosadašnje krilo Tventea došao je u srpsku prestonicu da kompletira prelazni rok za Partizan ovog leta i postane igrač tima koji će ove jeseni pokušati da izbori plasman na jedno od prva dva mesta u Konferencijskoj ligi.

Uspeo je Partizan da izbaci Santa Klaru i obezbedi mesto u grupnoj fazi, a da bi se nastavio uspešan evropski put, crno-belima su bila potrebna pojačanja. Nemanja Miletić se vratio posle godinu dana da pojača konkurenciju u odbrani, a kapitalno pojačanje stiže iz Holandije.

Kvinsi Menig će postati igrač Partizana u transferu vrednom oko 700.000 evra, a radi se o krilnom fudbaleru kojeg je klub želeo da angažuje još pre mečeva sa Sočijem. Tada su povrede u redovima holandskog kluba sve odložile, ali sada se sve poklopilo i Menigov dolazak u Humsku više ništa ne ometa.

Menig će obaviti lekarske preglede, a potom potpisati trogodišnji ugovor, dok se njegova promocija u Partizanu očekuje u četvrtak.

Izvor: Profimedia/Orange Pictures/Broer van den Boom

Tako će ekipa Aleksandra Stanojevića dobiti važno pojačanje za mečeve protiv Anortozisa, Genta i Flore u Konferencijskoj ligi, pošto je Menig igrač koji je ponikao u omladinskoj školi Ajaksa i ima dovoljno iskustva iz snažnijih evropskih liga.

Protekle sezone je u Tventeu bio odličan sa osam golova i dve asistencije na 32 utakmice u Erediviziji, a činjenica da su ga u Humskoj želeli već više od mesec dana jasan je pokazatelj da su u klubu uvereni da je on pravi igrač za Partizan.