AU!

MBAPE, DAĆEMO TI VIŠE PARA NEGO MESIJU I NEJMARU, SAMO OSTANI: Otkriveno - PSŽ mu nudio 90.000.000€, on rekao NE!

Autor Nebojša Marković

Na sve su u Parizu bili spremni samo da potpiše novi ugovor...

Izvor: Profimedia

Tresla se gora, rodio se miš! Tako bi ukratko mogla da se sumira transfer saga oko Kilijana Mbapea ovog leta, pošto je Francuz uprkos velikoj želji da ode u Real Madrid ipak ostao u Pari Sen žermenu.

Zbog toga će Mbape sledećeg leta biti slobodan da ode u drugi klub bez obeštećenja, a sada stižu informacije da je zarad te slobode odbio čak 90.000.000 evra!

Naime, Mbape je tokom leta uporno odbijao ponude PSŽ-a da obnovi saradnju i ostane u klubu, kako narednog leta ne bi napustio "Park prinčeva" kao slobodan igrač. Ipak, Mbape je to odbijao, želeći da ili ovog ili narednog leta stigne u Real.

Madriđani nisu hteli da plate blizu 200.000.000 evra za Mbapea koji naredne godine može da im stigne bez obeštećenja, a sada stižu informacije iz Francuske da je sjajni fudbaler zarad toga odbio ponudu vrednu 90.000.000 evra.

Kako prenosi "Parizijen", PSŽ je nedavno ponudio Mbapeu produžetak saradnje do 2023. po uslovima od 45.000.000 evra po sezoni, što je više od onoga što dobijaju Nejmar i Lionel Mesi.

Mbape nije hteo da postane najplaćeniji u PSŽ jer zna da će narednog leta moći da dobije ogromne povlastice ako (ili kada) stigne u Real Madrid kao slobodan igrač.

A onda će njegov profit moći da bude još veći...