NEVEROVATNO...

LUDNICA! SRBIJU TUKLI 5:0, SAD SE BLAMIRALI U KAZAHSTANU: Poveli u 93. minutu, ali ni njih ne mogu da pobede!

Autor Nebojša Marković

Reprezentacija Ukrajine u prva četiri meča u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo i dalje ne zna za pobedu!

Izvor: Streamable.com/Printscreen

Neverovatno, ali istinito - fudbaleri Ukrajine su pre dve godine savladali reprezentaciju Srbije 5:0 na putu ka Evropskom prvenstvu, tamo su stigli do četvrtfinala, ali sada su se propisno izblamirali.

Selekcija Oleksandra Petrakova ostala je bez pobede u Kazahstanu iako su došli do vođstva u 93. minutu utakmice - 2:2!

Ukrajina je nastavila sa slabim rezultatima u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, pošto su u prvom meču septembarskog ciklusa remizirali u Kazahstanu. Sada posle četiri odigrana meča imaju - četiri nerešena rezultata!

Niko još nije pobedio Ukrajince, ali ni oni nisu slavili nijednom. A sve je počelo bajno po njih, pošto su preko Romana Jaremčuka poveli već u 2. minutu. Umesto da to iskoriste, dozvolili su Kazahstancima da se preko Ruslana Valijulina vrate u igru golom u 74. minutu.

Danilo Sikan je u 93. minutu doneo prednost Ukrajini, ali im ni to nije bilo dovoljno. Valijulin je ponovo zatresao mrežu, u 96. minutu meča i tako šokirao goste!

Sada je situacija u kvalifikacionoj grupi D takva da je Ukrajina druga iako nikoga nije pobedila, ali Finska i Bosna i Hercegovina imaju po dve utakmice manje, dok Kazahstan ima jednu. Sve tri selekcije bi lako mogle da ih zaobiđu na tabeli, a jedino je Francuska sigurna na prvom mestu.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt