BIĆE MOĆNI

NIKOLIĆU ISPUNJAVAJU ŽELJE - STIGAO I FUDBALER ČELSIJA: Lokomotiva potrošila 22 miliona, a to je samo početak!

Autor Milutin Vujičić

Lokomotiva iz Moskve ulaže sve više u projekat sa Markom Nikolićem.

Izvor: Profimedia

Lokomotiva iz Moskve odradila je vrlo zanimljiv prelazni rok ovog leta pošto je potrošila najviše novca u Rusiji na pojačanja (oko 22 miliona evra), a kao poslednji dodatak timu je mladi fudbaler Čelsija.

Talentovani engleski fudbaler Tino Andžorin došao je na pozajmicu od godinu dana, a praktično je Lokomotiva već unapred odredila da će ga pazariti narednog leta. Trebalo bi da plate oko 20 miliona evra za taj transfer, dok će potom Čelsi ubaciti klauzulu po kojoj će moći da ga vrati za duplo više novca.

Andžorin je fudbaler koji igra na mestu ofanzivnog veznog - ili na levom krilu - i jedan je od najboljih talenata koji su izašli iz sada sve poznatije akamedije fudbala Čelsija.

Prošao je Andžorin pripreme sa Čelsijem kod Tuhela, ali jednostavno nema mesta za njega.

Odigrao je pet mečeva za prvi tim i vreme je da se oproba na drugom mestu, a videćemo koliku će mu šansu dati srpski trener Marko Nikolić koji uživa sve veće poverenje u Moskvi.

Tako je dobio i pojačanja poput Aleksisa Beka Beke (Kaen, 6 miliona evra), Hirana Kerka (Utreht, 6), Naira Tinkizjana (CSKA, 4), Tina Jedvaja (Bajer, 4), Maksima Nenahova (Ahmat, 2)...