HAOS

POLICIJA UPALA NA TEREN I NAPRAVILA HAOS! Prekinut meč Brazila i Argentine - nastao pravi cirkus na derbiju

Autor Nemanja Stanojčić

Neverovatna dešavanja, ne pomažu ni Nejmar ni Mesi

Izvor: Profimedia

Potpuni cirkus na najvećem derbiju Južne Amerike! Sve oči su bile uprte u duel Brazila i Argentine, svi su jedva čekali da meč počne.

To se konačno i dogodilo u Sao Paolu. Igrači su izašli na teren, meč je počeo u predviđenom terminu, na terenu su bili i novi saigrači iz Pari Sen Žermena Nejmar i Lionel Mesi i izgledalo je normalno.

Međutim, posle nekoliko minuta je jedan čovek ušao na teren i prekinuo meč. Ubrzo je stigla informacija i da je u pitanju neko iz brazilske zdravstvene organizacije zadužen za protokol oko korone.

Stiglo je i objašnjenje. Naime, brazilske vlasti su poručile da četvorica Argentinaca koji stižu iz Velike Britanije morati u karantin. Oni su to odbili, pa su se tako u startnoj postavi našli Emilijano Martinez (Aston Vila), Kristijan Romero (Totenhem) i Đovani Lo Selso (Totenhem).

Pogledajte kako je to izgledalo:

Argentinci su prišli spomenutom čoveku, počeli su da ga guraju sa terena, on je odbio da izađe, pa je nastalo koškanje, a uletela je i policija u nameri da izbaci igrače koji su sporni sa stadiona.

Usledila je kratka pauza, Nejmar i Mesi su razgovarali međusobno i pokušavali su da reše sve. Nisu uspeli, pošto su argentinski igrači bez mnogo pompe izašli van terena.

Deluje da nisu bili preterano iznenađeni, pošto po snimcima i slikama koje dolaze sa terena izgledaju nasmejano i raspoloženo za razgovor, bez mnogo nervoze.

Oglasili su se potom i iz južnoameričke konferderacije "KONMEBOL" sa jasnom porukom da je konačnu odluku o prekidu doneo glavni sudija Valenzuela iz Venecuele i da će on podneti izveštaj FIFA. Kao i da su kvalifikacije pod ingerencijom FIFA i da će ta organizacija doneti konačnu odluku oko sudbine ovog meča i rešenju cele situacije.

Tagovi