UBEDLJIVO

SRBIJA ĆE MORATI DA JURI PORTUGAL - BEZ RONALDA SU JOŠ BOLJI: Nema Kristijana, nema ni problema do nove pobede!

Autor Nebojša Marković

Selekcija Fernanda Santoša je ponovo izbila na prvo mesto u našoj kvalifikacionoj grupi.

Izvor: MN Press

Ako reprezentacija Srbije želi da septembarski kvalifikacioni ciklus okonča na prvom mestu grupe A, moraće ozbiljno da se narade u Republici Irskoj. Jer selekcija Portugala je rutinski odradila posao u Azerbejdžanu i to bez Kristijana Ronalda, razbivši domaćina bez mnogo muka.

AZERBEJDŽAN - PORTUGAL 0:3 (0:2)
/B. Silva 26, A. Silva 31, Žota 75/

Nema Kristijana Ronalda? Nema problema! Reprezentacija Portugala upisala je četvrtu pobedu u petom kvalifikacionom meču i tako ponovo izbila na prvo mesto grupe A, ispred Srbije.

Portugalci su bili oslabljeni u Azerbejdžanu, pošto je Ronaldo posle herojska dva pogotka u finišu meča sa Irskom doneo pobedu koju je proslavio skidanjem dresa. Žuti karton mu je doneo suspenziju, ali timu Fernanda Santoša to uopšte nije smetalo.

Naprotiv, upisali su možda i najjednostavniju pobedu u ovom ciklusu kvalifikacija. Za samo pet minuta u prvom poluvremenu Bernardo Silva i Andre Silva su se upisali u strelce i doneli sigurnu prednost.

Posle toga su rutinski kontrolisali dešavanja na terenu, pre nego što je Diogo Žota dodao treći gol na meču za konačnih 3:0. Sada je Portugal stigao do 13 bodova, Srbija će protiv Irske pokušati da učini isto, a evo kako trenutno izgleda tabela:

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt