Zna se!

POZNATO KAD SE IGRA DERBI! PARTIZAN I ZVEZDA SAZNALI TERMIN: Borba za prvo mesto u Superligi pomerena za jedan dan!

Autor Dušan Ninković

Dva najveća srpska kluba će zbog evropskih obaveza koje imaju nekoliko dana ranije prvenstveni meč igrati u nedelju.

Izvor: MN Press

Poznat je termin narednog okršaja Partizana i Crvene zvezde! Utakmica koja je na programu sledećeg vikenda biće odigrana na stadionu Partizana, a od danas se znaju i tačan datum i vreme tog meča.

U skladu sa evropskim obavezama koje Crvena zvezda ima u Ligi Evrope, a Partizan u Konferencijskoj ligi, doneta je odluka da meč umesto u subotu kako je ranije najavljivano bude na programu u nedelju, 19. septembra!

Pre toga oba tima će odigrati po jedan prvenstveni meč, a zatim i evropsku utakmicu u prvoj rundi grupne faze, na kojima će moći da obave poslednje pripreme pred najveći meč srpskog fudbala.

Kako je saopšteno na sajtu Superlige, pored određenog datuma, definisano je i vreme u koje će početi meč. Utakmica na stadionu u Humskoj na programu je od 18 časova, što znači da će meč biti odigran pod svetlima reflektora.

Ovo će biti prvi meč dva najveća srpska kluba u novoj sezoni, a mogao bi da ima i veliki uticaj na tabelu Superlige. Trenutni lider je Partizan sa 18 bodova iz šest odigranih mečeva, dok Crvena zvezda ima isti broj utakmica i dva boda manje od najvećeg rivala.