Stigao!

NEVIĐENA DRAMA SEJDUBE SUME: Zaigrao u Africi, povredio se pa se našao usred državnog udara, sad je konačno u Beogradu!

Autor Nikola Lalović

Ofanzivni vezista Partizana je nekako stigao do Srbije.

Izvor: MN Press

Pravu dramu je preživeo Sejduma Suma, ali je na kraju uspeo da se vrati u Beograd! Partizan je potrvrdio da se on letom preko Istanbula vratio u Srbiju.

Suma se povredio na utakmici kvalifikacija za Ligu konferencija sa Santa Klarom, a onda je ipak zaigrao za svoj nacionalni tim u meču sa Gvinejom Bisao.

Kada je trebalo da nastavi svoj put sa reprezentacijom i zaigra protiv Maroka prvo je javljeno da se povredio, a onda je u Gvineji izbio državni udar! Pukovni Mamadi Dumbuja je preuzeo vlast uz pomoć vojske, a meč sa Marokom je odložen. 

Partizan je tada javio da je Suma na sigurnom i da je u hotelu sa svojim nacionalnim timom, ali pošto je na kratko avio saobraćaj obustavljen nije se znalo kada će stići u Beograd. 

Sada je došao u Srbiju i staviće se na raspolaganje Aleksandru Stanojeviću za meč protiv Radničkog iz Kragujevca 11. septembra, 

"Zahvaljujem se svima koji su pitali i brinuli za mene i moju porodicu. Svi su na sigurnom i hvala Bogu ja sam sada u Beogradu. Svakako nije bilo prijatno iskustvo, ali se nadam da će sve biti dobro", rekao je Sejduba Suma po dolasku u Beograd.