Počinje prodaja

OBJAVLJENE CENE KARATA, NA VEČITI DERBI ZA 800 DINARA: Počinju Superliga i Evropa, a onda nas čeka najveći meč!

Autor Nikola Lalović

Publika će konačno moći da uživa u duelu Crvene zvezde i Partizana.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović/MN Press

Crvena zvezda i Partizan za vikend ponovo igraju u domaćem prvenstvu, naredne nedelje počinje takmičenje u Evropi, a onda dolazi i prvi "večiti derbi" u sezoni. 

Partizan će biti domaćin ovoga puta, a crno-beli su objavili i cene ulaznica. Ko bude hteo da gleda najveći meč srpskog fudbala moraće da plati između 800 i 2.500 dinara. Osim naravno u slučaju onih koji žele u ložu, što će koštati 8.000 dinara. 

Ulaznice za jug i sever koštaju 800 dinara, bočni deo istoka je 1.500 dinara, a po 2.000 koštaju ulaznice za centralni deo istoka i bočne delove zapada. Centralni deo zapadne tribine je najskuplji sa cenom od 2.500 dinara.

Prodaja ulaznica na stadionu Partzana počinje u ponedeljak 13.09 od 10 časova, a osim na stadionu ulaznice će bit moguće nabaviti i preko interneta, kao i na prodajnim mestima "Ticketline" u tržnom centru Stadion na Voždovcu, kao i u tržnom centru Merkator na Novom Beogradu. Omogućena je i dostava ulaznica na kućnu adresu, kao i rezervacija na telefon 011/20-30-570. 

Prodaja ulaznica za sektore namenjene navijačima Crvene zvezde biće organizpvana u petak i subotu na blagajnama stadiona "Rajko Mitić" u radnom vremenu od 10 do 17 časova, a osim ulaznica za sever tu će se prodavati i ulaznice za bočni deo zapada.