Zadovoljan!

DEBITOVAO ZA PARTIZAN I VEĆ MU SE SVIĐA: Stanojević mu rekao da uživa, a on oduševljen crno-belima!

Autor Dušan Ninković

Pojačanje iz Holandije Kvinsi Menig ima mnogo utisaka sa prvog meča u dresu lidera Superlige.

Izvor: MN Press

Patrizan je trijumfalno prošao kroz Kragujevac (1:3), a debitantski nastup protiv Radničkog upisao je Kvinsi Menig. Ofanzivac koji je stigao iz Holandije imao je priliku da obuče crno-beli dres, ali i da po prvi put napusti Beograd zajedno sa svojim timom.

Prepun utisaka o meču u Kragujevcu govorio je za klupski sajtu, a otkrio je šta mu je rekao Aleksandar Stanojević pre nego što mu je ukazao šansu na utakmici.

Za sada, zadovoljan je izborom novog kluba, a već vidi da će mu se svideti da nosi dres crno-belih.

''Trener mi je rekao da izađem na teren, da uživam u igri i da dam sve od sebe. Takođe, rekao mi je da će mi se dopasti ovde, što već vidim'', istakao je Partizanov napadač.

Poslednja akvizicija tima iz Humske smatra da će se lako uklopiti u sistem.

''Zaista ne mogu da kažem ništa drugo, za sada je sve pozitivno. Saigrači su igrali onako kako je to trener Stanojević tražio od njih'', pojašnjava doskorašnji igrač Tventea.

Njemu prvo putovanje van Beograda nije teško palo.

''Moje prvo putovanje van Beograda, pretpostavio sam da neće biti daleko. Dobili smo raspored aktivnosti, nisam izlazio iz hotela. bio sam sa svojim cimerom Rikardom Gomešom. On je sjajna osoba i odličan fudbaler. Da ne grešim dušu, svi momci su sjajni i profesionalni, ali imaju i smisla za humor. Ophode se prema meni kao da smo dugo zajedno u timu'', rekao je Kvinsi Menig.

Partizan je upisao i sedmu pobedu na startu Superlige, pa je pred derbi protiv Crvene zvezde na svom stadionu (nedelja, 18:00) sačuvao maksimalan učinak.