OPAAA!

EVO VAM ROŠTILJ! KOSTIĆ GOLOM "POKAZAO" FRANKFURTU: Zbog toga ga je želela cela Italija, a Nemci morali da lažu!

Autor Milutin Vujičić

Prvi gol u novoj sezoni postigao je i Filip Kostić.

Izvor: Profimedia/Arne Dedert/dpa

Srpski fudbaler Filip Kostić trebalo je ovog leta da završi veliki transfer. Interesovali su se za njega italijanski velikani, međutim na kraju ga je Frankfurt na neki način prevario i zadržao, oni su se posvađali, ali...

Nakon što ga je klub novčano kaznio i naredio mu da napravi žurku sa roštiljom za saigrače - Kostić je ponovo obukao dres Frankfurta i postigao prvenac u novoj sezoni! Igrao se 79. minut kada je majstorski reagovao i matirao golmana Štutgart, ali njegova ekipa nije na kraju osvojila sva tri boda.

FRANKFURT - ŠTUTGART 1:1 (0:0)

Kostić je prethodni meč protiv Arminije propustio zbog protesta, ili kako bi neki rekli - štrajka jer ga nisu prodali, a meč protiv Štutgarta počeo je na klupi za rezerve.

Uveo ga je Glasner u 59. minutu kada nije bilo golova na "Dojče bank parku", a on je već dvadesetak minuta kasnije sa oko 12-13 metara iskosa sa leve strane savladao golmana Milera. Proslavio je na kolenima, možda je tako poslao i poruku rukovodstvu Frankfurta, ali nažalost po njegov tim to nije bilo dovoljno.

Iako su "švabe" ostale sa igračem manje posle isključenja Antona u 82. minutu, uspeli su da izjednače u 88. preko Marmuša.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt