Neverovatno

NOVI SKANDAL U FRANCUSKOJ - ZAMALO TUČA IGRAČA I NAVIJAČA: Posle izmene krenuo na tribine, jedva sprečena borba! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Iskusni marokanski fudbaler nedolično se poneo u ovoj situaciji, iako je verovatno izazvan od strane publike.

Izvor: Twitter/PetitPontMoulon/printscreen

Ove jeseni najbizarnije priče sa fudbalskih terena stižu nam iz Francuske. Nakon što smo videli incidente na utakmici Nice i Olimpik Marseja, u kom su napadnuti neki fudbaleri gostujućeg tima, a zatim i kažnjeni zbog izazivanja nereda, nova priča stiže iz Lige 2.

Tamo je, na meču Avra i Tuluza (1:1) Kalid Butaib (34) pokušao da se fizički obračuna sa navijačem koji nije odstupio od borbe!

Prilikom izmene u 61. minutu utakmice, Butaib je umesto ka klupi za rezervne igrače otišao na drugu stranu, ka tribinama. Očigledno rešen da se fizički obračuna sa jednim korpulentnim navijačem, ovaj napadač je verovatno reagovao na neko dobacivanje dok je izlazio sa terena.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Marokanca su od ograde koja razdvaja teren i tribine morali da odvuku saigrači, rivali, navijači koji su sedeli u blizini, pa čak i redari. Ipak, delovalo je da su obe strane veoma raspoložene za tuču.

U jednom trenutku snimka vidi se kako navijač vuče za dres marokanskog fudbalera koji je, između ostalog, bio član reprezentacije i na Mundijalu u Rusiji.

Tagovi