Kakva ludnica!

AU, ŠTA OVO BI? ODIGRANO NAJLUĐE POLUVREME IKADA: Liga šampiona ovo nije videla - 4 penala, promašaji i haos na terenu!

Autor Nikola Lalović

Prvo poluvreme meča Salcburga i Sevilje ostaće upamćeno!

Izvor: Profimedia

Sevilja i Salcburg su odigrali prvi meč ovogodišnje Lige šampiona, krajnji rezultat je bio 1:1, ali to uopšte ne govori dovoljno o ludilo kakvo smo videli na terenu, pogotovo u prvih 45 minuta. 

Sudija Aleksej Kulbakov je uspeo da za 45 minuta pomeri sve granice i dosudi čak četiri penala, od čega jedan za domaćina i tri za goste. 

Posle 13 minuta srušen je Karim Adejemi u kaznenom prostoru i on je odlučio da izvede penal, ali je šutnuo pored gola Marokanca Bonoa, koji je dobio prednost ispred Marka Dmitrovića. 

Nije se dugo čekalo na naredni penal, pošto je opet Adejemi pao u kaznenom prostoru. Sada ga je srušio veteran Hesus Navas, a opet je Adejemi uzeo loptu! Ovoga puta mu je mladi reprezentativac Hrvatske Luka Sučić bukvalno oteo loptu i bio je u pravu. Pogodio je za 1:0!

Meč se malo smirio, ali samo do 37. minuta! Opet je Adejemi pao! Sada ga je srušio golman Sevilje Bono, a ohrabren prethodnim pogotkom Sučić je opet uzeo loptu. Sada je pogodio stativu!

Kraj drame u prvom poluvremenu videli smo u 42. minutu kada je štoper Veber srušio En Nesirija i sada je Sevilja dobila penal! 

Upravo je srušeni En Nesiri hteo da ga izvede, ali je to ipak uradio iskusni Ivan Rakitić i pogodio za konačnih 1:1. Naravno, to nije bilo sve od ovog meča. pošto je upravo En Nesiri isključen u 50. minutu, ali na kraju je utakmica završena nerešeno 1:1.