Zanimljivo!

ŽELIMO TRI BODA, APETITI SU PORASLI! Kiprani hoće trijumf protiv Partizana, trener najavljuje veliku pobedu!

Autor Dušan Ninković

Partizan je otišao po tri boda, ali i Anortozis ima isti plan.

Izvor: Profimedia

Crno-beli su otputovali na Kipar bez dvojice važnih igrača, ali i u takvim okolnostima su favoriti protiv domaćina - Anortozisa. Ekipa Aleksandra Stanojevića ima za cilj osvajanje tri boda, ali izgleda da identičan plan ima i domaćin.

To je na konferenciji pred meč otkrio Temur Kecbaja, nekadašnji fudbaler ovog tima, koji predvodi Anortozis od 2019. godine.

Jedan cilj su ostvarili, ali Gruzin i momci koji na terenu izvršavaju njegova naređenja neće tu da stanu. Uz publiku, veruju na Kipru, mogu do iznenađenja.

''Ovo je veliki dan za naš tim, prva utakmica u Konferencijskoj ligi. Veoma nam je važno da imamo podršku publike, ovo je idealna prilika da dođu svi koji vole Anortozisi podrže naš tim. Igramo protiv tima koji ima veliko evropsko iskustvo. Spremni smo za taj meč i uz podršku sa tribina možemo da pobedimo'', rekao je trener kiparskog tima.

Iako znaju da je Partizan daleko iskusniji, vide svoje šanse. Biće posebno mitivisani za susret protiv srpskog tima.

''Od početka smo govorili da je cilj plasman u grupnu fazu i to smo uspeli. Ali, apetiti rastu. Sada želimo da osvojimo tri boda i nastavimo dalje. Partizan je jako dobra ekipa, pobedio je svih sedam utakmica u Srbiji i očekuje nas težak izazov. Za ovakve utakmice posao trenera nije toliko težak, tim će biti motivisaniji nego za mečeve u prvenstvu'', otkrio je šef struke Anortozisa.

Očekuje Kecbaja da meč protiv Crvene zvezde koji crno-beli igraju u nedelju ne utiče na prvo kolo grupne faze Konferencijske lige.

''Partizan je tim pun iskusnih fudbalera. Njima je najveća utakmica protiv Crvene zvezde, ali to ne znači da će nam biti lako. Imaju igrače koji su igrali i na višem nivou. Dobro su organizovan tim, ofanzivno veoma jak'', zaključio je Temur Kecbaja.

Anortozis i Partizan otvaraju grupnu fazu u Konferencijskoj ligi utakmicom koja je na programu u četvrtak, od 21:00!