Fudbal

Mozzart daje najveće kvote na svetu: Lids 2,40, Sasuolo 2,00, Strazbur 2,00!

Izvor Promo

Nigde nećete naći veće

Izvor: MN Press

Mesec bogatog fudbalskog programa je u punom jeku, a pred vama su ovog petka tri poklon kvote kakve nećete naći nigde na svetu.

Bukmejkeri Mozzarta su danas bili široke ruke na susretima Premijer lige, Serije A i Lige 1, konkretno dvojku na Lids, odnosno jedinice na Sasuolo i Strazbur.
Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu


Njukasl je na koji trenutak ostavljao dobar utisak protiv Mančester Junajteda, međutim sve je to bilo kratkog veka. Ekipa Stiva Brusa izgleda zrelo za ispadanje u Čempionšip, dok je njen večerašnji rival na premijeri 5. kola Premijer lige Lids u večitoj borbi za bodovima često ostajao praznih šaka. Predstojeći dvoboj mu je izuzetno važan, jer na ovakvim utakmicama se prelama prvenstvo i skupljaju preko potrebni bodovi. Oba tima još čekaju na prvu pobedu u sezoni, a nekako joj je bliži sastav iz Jorkšira koji je imao nešto teži raspored na startu takmičenja.


Sasuolo je posle pobede nad Veronom remizirao sa Sampdorijom, da bi zatim bio poražen od Rome s 2:1 pogotkom u poslednjim trenucima utakmice. Večeras na otvaranju 4. kola Serije A dočekuje Torino sa namerom da se vrati na pobednički put, mada ne uspeva baš tako lako da pobedi Bikove na domaćem terenu u poslednje vreme. Na sedam poslednjih domaćinstava je neporažen, ali je čak šest duela okončano remijem. Bikovi i dalje traže formu. U trećem kolu su savladali Salernitanu s visokih 4:0, pa će optimistično ući u ovaj susret. Veliki hendikep za goste je izostanak prvog špica Andree Belotija, i to je šansa Sasuola.

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

STRAZBUR - MEC (PETAK, 21.00), KEC 2,00


Dvoboj loše plasiranih ekipa na tabeli Lige 1 obeležiće start 6. runde prvenstva Francuske. Domaći Strazbur je nešto bolji, igrau lepši fudbal od zaista prosečnog Meca, koji će se večeras, ako uzme bod, srećan vratiti u svoju bazu. Obe ekipe u duel ulaze posle poraza u prošlom kolu. Strazbur je poražen u Lionu, dok je Mec poklekao kod kuće od Troe. Interesantno, pet poslednjih dvoboja Strazbura na domaćem terenu protiv Meca završeno je nerešeno.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.