Šou

10 MINUTA PROTIV MURINJA KOJE IVAN ILIĆ NEĆE ZABORAVITI: To može samo Serija A - LUDNICA na Bentegodiju!

Autor Mladen Šolak

Spektakularna utakmica u Veroni sa srpskim reprezentativcem u jednoj od glavnih uloga. Žoze Murinjo doživeo prvi poraz od povratka u Italiju.

Izvor: YouTube/Serie A

Jedna od najuzbudljivijih utakmica minulog vikenda odigrana je u Veroni, gde je Roma doživela prvi poraz ove sezone pod Žozeom Murinjom.

Srpski internacionalci Darko Lazović i Ivan Ilić nastupili su za domaće u trijumfu 3:2 protiv "vučice", a Ilić je u dve situacije bio u centru pažnje.

Mladi Nišlija (20) bio je u 54. minutu asistent kod drugog gola svog tima, za preokret i vođstvo 2:1, a onda je samo četiri minuta kasnije umalo postao tragičar.

Na zadovoljstvo Rome i Murinja, Ilić je postigao autogol pokušavši da "preseče" centaršut kapitena Rome Lorenca Pelegrinija ka napadaču Tamiju Abrahamu. Podigao je nogu i slučajno savladao svog golmana Lorenca Montipa...

Pogledajte tu situaciju:

Srećom po Ilića i domaće, rasplet se dogodio posle samo pet minuta!

Defanzivac Verone Marko Faraoni fenomenalnim golom je doneo Veroni pobedu 3:2, pogodivši u 63. minutu prečku, šutem sa oko 20 metara.

Spektakl od gola.

Mladi Ivan Ilić, nekadašnji igrač Crvene zvezde i Mančester sitija, tako je u manje od 10 minuta proleteo kroz tobogan emocija - asistirao je za vođstvo Verone, pa je dao autogol za Romino izjednačenje, pa je ipak video kako njegov saigrač ispravlja taj kiks!

Reprezentativac Srbije koji je ovog leta plaćen osam miliona evra šampionu Engleske tako je ipak nasmejan napustio teren i stadion.

Serija A je i minulog vikenda donela zabavne utakmice, goleadu Intera u debaklu Bolonje, kao i uzbudljiv remi Juvea i Milana, posle kojeg je "Stara dama" ostala u zoni ispadanja.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt