Šta sada?

HAOS U RADNIČKOM - TRAŽI SE ČETVRTI TRENER U SEZONI: Lalatović otišao pre početka, još dvojica u prvih 9 kola!

Autor Dušan Ninković

Neverovatne scene dešavaju se u Nišu, gde radnički mesecima ne pronalazi pravo rešenje.

Izvor: MN Press

Po informacijama koje su se pojavile na društvenim mrežama, Radomir Koković (37) više nije trener Radničkog iz Niša. Mladi stručnjak koji je pre samo tri nedelje stigao na Čair, odlučio je da napusti klub jer se njegova vizija nije poklopila sa onom koju su imali čelnici tima sa juga Srbije.

Radomir Koković je tako postao već treći trener koji u ovoj sezoni napušta Niš!

Podsećamo, Nenad Lalatović je tokom leta potpisao ugovor i započeo pripreme Radničkog, a zatim otišao dve nedelje nakon potpisivanja ugovora. Njemu je stigla sjajna i veoma unosna ponuda iz Saudijske Arabije, koju je prihvatio kako bi se pšrvi put oprobao u inostranstvu.

Njegova zamena bio je Aleksandar Stanković koji je u finišu prethodne sezone spasao tim ispadanja. Neočekivano je dobio novu šansu, iako se samo nekoliko nedelja ranije pozdravio sa klubom koji je ostao u eliti. Nakon loših rezultata je smenjen, a pre tri nedelje je stigao Koković.

Bivši trener Voždovca i Grafičara predstavljen je početkom septembra, a tim je vodio na samo dve prvenstvene utakmice. Savladao je Voždovac na domaćem terenu (1:0) i izgubio u novom Pazaru (2:1), ali po njegovim rečima rezultati nisu bili razlog za prekid saradnje.

Bilo kako bilo, Radnički mora ponovo u potragu za trenerom. Od kako je Nenad Lalatović izvršio prozivku 11. juna, to će biti već četvrti stručnjak na klupi. Za malo više od tri meseca i samo devet odigranih kola u Superligi... Mnogo je.