RUŽNE SCENE

SKANDAL U MOSTARU! NAVIJAČI VELEŽA NAPALI IGRAČA BORCA IZ BANJALUKE!? Fudbaler dobio nogom u glavu, sudija prekinuo meč!

Autor Nebojša Marković

Šok na utakmici Velež - Borac Banjaluka, ovo je glavna tema u Bosni i Hercegovini.

Izvor: Twitter/@MondoBIHSport/Printscreen

Ružne scene na derbiju Premijer lige Bosne i Hercegovine u Mostaru! Utakmica Veleža i Borca iz Banjaluke prekinuta je posle drugog pogotka gostiju, kada su navijači domaćeg tima rešili da uzmu stvari u svoje ruke.

Poveo je Borac 2:0, a onda su navijači Veleža utrčali na teren u velikom broju i meč je morao da bude prekinut, da bi u celom haosu, jedan igrač Banjalučana bio i fizički napadnut!

Šampion Bosne i Hercegovine je golom Stojana Vranješa u 37. minutu došao do vođstva, da bi isti igrač u 81. bio strelac za 2:0 i veliko vođstvo Borca.

Ali to se očigledno nije dopalo navijačima Veleža. Oni su u velikom broju utrčali na teren, a arbitar Sabrija Topalović prekinuo je meč.

On se potom sa pomoćnicima i delegatom povukao sa terena, a nekoliko minuta kasnije, konačna odluka glasila je - meč se neće nastaviti!

Kako MONDO.ba saznaje, bilo je i napadnutih igrača Borca. Jedan navijač Veleža je, nogom u glavu, udario napadača Borca Jovu Lukića u trenucima kad je želeo da se povuče u svlačionicu!

Kako su naše kolege iz Banjaluke uspele da saznaju, jedan deo igrača Borca uspeo je odmah da pobegne sa terena, jedan je ostao – ali su ih okružili domaći igrači koji su želeli da ih odbrane od napada svojih pristalica.

Evo kako je to sve izgledalo u Mostaru:

Ostaje da se vidi kako će Mostarci biti kažnjeni posle ovog haosa...

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt

(MONDO.ba)

Kako MONDO.ba saznaje, jedan navijač Veleža je, nogom u glavu, udario napadača Borca Jovu Lukića u trenucima kad je želeo da se povuče u svlačionicu!
Kako smo uspeli da saznamo, jedan deo igrača Borca uspeo je odmah da pobegne sa terena, jedan je ostao – ali su ih okružili domaći igrači koji su želeli da ih odbrane od napada svojih pristalica.