Teška situacija!

SRBIN U VELIKOM PROBLEMU - IMA 10 BODOVA, ODUZIMAJU MU 9? Podigli formu, a kazna može da ih uništi!

Autor Dušan Ninković

Klub se trenutno nalazi u teškoj situaciji i ukoliko bi se ovo dogodilo, morali bi da se bore za opstanak.

Izvor: Profimedia

Nekoliko zvučnih pojačanja u finišu prelaznog roka doneli su Redingu Veljka Paunovića neophodan kvalitet, pa tim ponovo izgleda kao da je sposoban da se bori za vrh tabel. Ali, ako se dogodi ono o čemu pišu engleski mediji...

Prema informacijama koje su se pojavile ovih dana, Redingu preti oduzimanje čak devet bodova u tekućem prvenstvu, što je gotovo kompletan kapital koji su stekli u prvih osam kola šampionata.

Kako prenosi britanski Telegraf, ekipa Veljka Paunovića kršila je pravila oko finansija, pa trenutno pregovara sa ligom oko kazne koja bi se odmah bila primenjena. U najgorem slučaju, to je oduzimanje čak devet bodova za tim koji predvodi srpski stručnjak!

Za sada nije poznato kako je tačno Reding kršio pravila, ali moguće se to ima veze sa nedavno završenim prelaznim rokom. U njegovom finišu uspeli su da angažuju zvučna pojačanja poput Denija Drinkvotera, Alena Halilovića, Babe Rahmana, Skota Dana, Džuniora Hojleta...

Ekipa Redinga je u prvih osam kola Čempionšipa osvojila deset bodova, što je dovoljno tek za 14. mesto na tabeli. Ipak, tim je uspeo da podigne formu u poslednjih nekoliko nedelja, pa je sa pojačanjima potpisanim u finišu prelaznog roka čak sedam bodova osvojio u poslednja tri kola.

Ukoliko bi se desilo da ekipi Veljka Paunovića bude oduzeto devet bodova, Reding bi zauzimao poslednje mesto na tabeli.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt