DONETA ODLUKA

ZBOG OVOGA JE STANOJEVIĆ BESNEO: Zvanično odložen meč Crvene zvezde, protiv Voždovca neki drugi put!

Autor Nebojša Marković

Doneta je odluka o meču 10. kola Superlige.

Izvor: MN Press

Utakmica Crvena zvezda - Voždovac u okviru 10. kola Superlige Srbije neće biti odigrana u četvrtak, kada je bila prvobitno zakazana.

Doneta je zvanična odluka, meč oko kojeg se na konferenciji trenera Partizana Aleksandra Stanojevića digla velika bura, biće igran u nekom drugom terminu.

Crvena zvezda je zbog bolesti više igrača u utorak dostavila Zajednici superligaša zahtev za odlaganje meča protiv Voždovca, koji je trebalo da bude igran 23. septembra u 19.55 časova.

Medicinska komisija FS Srbije, kojom predsedava dr Miljko Risitć, usvojila je razloge crveno-belih zbog kojih traže odlaganje meča, pa će on morati da bude odigran u nekom drugom terminu.

Podsećamo, Zvezda je par dana posle "večitog" derbija protiv Partizana imala nekoliko igrača koji su se požalili na stomačni virus, a među koji nisu trenirali ovih dana su Milan Borjan, Milan Gajić i Nenad Krstičić.

Upravo zbog toga, trener Partizana Stanojević je pred meč protiv Mladosti u Lučanima burno reagovao na najavljenu odluku o odlaganju meča Zvezde.

"Skandal je i skandalozno je da se ovako odlažu utakmice. Ja ne znam kako se neko ne oglasi povodom toga. Ja mislim da je to neregularno i ne dovodi nas sve u ravnopravan položaj. Mislim da ove tri ekipe koje žele da odlažu utakmice zbog virusa dovode u pitanje regularnost takmičenja", rekao je Stanojević na početku konferencije, na kojoj nije želeo da odgovara na pitanja novinara.

Sada se samo postavlja pitanje u kojim terminima će Zvezda moći da nadoknadi ovaj meč, pošto im je to već drugi susret od početka sezone koji je odložen.