RAZLAZ

ODLOŽILI MEČ SA ZVEZDOM, PA OSTALI BEZ TRENERA! Nastavljaju se smene u superligaškim timovima!

Autor Nemanja Stanojčić

Predrag Rogan više nije šef stručnog štaba Voždovca.

Izvor: MN Press

Podigla se velika prašina pred mečeve Crvene zvezde i Partizana u 10. kolu Superlige.

Prvo je strateg crno-belih Aleksandar Stanojevićskoro celu konferenciju za štampu posvetio rivalu i bio je vidno ljut zbog odlaganja meča. Potom su crveno-beli potvrdili da se meč sa Voždovcem neće odigrati zbog stomačnog virusa.

Sada su se pojavile nove informacije, ovog puta od Voždovca, kluba koji je trebalo da igra sa pulenima Dejana Stankovića. Na "krovu" je došlo do smene trenera.

"Došlo je do sporazumnog raskida saradnje između Predraga Rogana i kluba. On je na klupi sedeo nešto više od pet meseci. Preuzeo je ekipu u jako delikatnom momentu prošle sezone i uspeo da izbori opstanak u elitnom takmičenju. U tekućoj sezoni je na devet utakmica upisao četiri pobede i pet poraza, a rukovodstvo će u toku dana zvanično predstaviti novog trenera i stručni štab", navodi se u saopštenju.

Potvrđeno je i da je došlo do razlaza sa Roganovim pomoćnikom Brankom Mirjačićem i kondicionim trenerom Miroslavom Sredićem, dok je drugi pomoćnik Đorđe Jorović prošle nedelje otišao zbog angažmana u inostranstvu.

Podsetimo, pre 10 dana je došlo do promena i na klupama Radnika iz Surdulice i Novog Pazara, dok niški Radnički traži četvrtog trenera u sezoni.