I šta vozi Kristijano?

KRISTIJANO IMA PREMOĆNE MAŠINE, A SVI PRIČAJU O BENTLIJU: Najluđa kolekcija u drugom planu - ovim dolazi na posao (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Portugalski fudbaler obožava brze automobile, a o jednom se posebno priča ovih dana.

Izvor: Profimedia, YouTube/Carbuyer/Printscreen

Samo dan nakon što je Mančester junajted ispao iz Karabao kupa, Kristijano Ronaldo je ispred trening centra slavnog kluba pokazao novog ljubimca. U pitanju je Bentli ''Flying spur'', automobil o kom se ovih dana priča u Britaniji iako Portugalac ima i mnogo moćnije mašine.

Cena ovog modela je između 200 i 300 hiljada evra, pa je ljubimac kog su novinari tek sada primetili u Ronaldovoj kolekciji daleko na listi najskupljih automobila koje poseduje. Neki primerci iz njegove garaže imaju višemilionsku cenu, a trenutno su u drugom planu zbog ovog vozila.  

Poznato je da je portugalski fudbaler veliki kolekcionar skupocenih automobila, a na to je dodatno uticao boravak u Juventusu, gde su mu oni bili na dohvat ruke. Tada je posetio Maranelo i kupio skupoceni Ferari, ali teško da će išta nadmašiti kupovinu Bugatija kakvih postoji samo 10 na svetu!

Pogledajte kakve mašine ima Kristijano:

Koliko Kristijano ronaldo ceni svoje automobile postalo je jasno i kada ih je ovog leta selio iz Torina. Pre nego što su počele glasine o njegovom odlasku iz Juventusa, ljubimci su iz garaže prebačeni u Lisabon! Tada se pravdao da ne razmišlja o promeni kluba, ali samo nekoliko meseci on je stigao u Mančester.

Boravak u Italiji nije bio naročito uspešan za karijeru, ali je tu zemlju napustio sa nekoliko veoma lepih, skupih i brzih automobila.

Između ostalog, tamo je kupio i Ferari koji je platio 1,6 miliona evra:

Sada su sva ta vozila u drugom planu. Od kako je stigao u Mančester junajted, opredelio se za nešto jeftinije primerke. Prvo se na jednom od treninga pojavio u Lamborgini Urusu koji je među najjeftinijim vozilima koje poseduje, a sada je fotografisan u Bentliju.

Nije poznato zašto u Engleskoj ne koristi neku od ''zveri'' koje ima u garaži, ali moguće je da su najskuplji automobili i dalje u Portugalu, pa da su novi ljubimci samo privremena rešenja za odlazak na trening!

Ovako izgleda Bentli kojim se doveo na trening nakon poraza u Karabao kupu:

Dok je Kristijano Ronaldo Bentlijem dolazio na trening, pratilo ga je lično obezbeđenje o kom su prethodnih dana pisali mediji u Velikoj Britaniji.