Ne sme tako!

AU, PA NE RADI SE TO! CEO SVET BESAN ZBOG MBAPEA: Francuz pokušao da prevari, pa se pravio lud! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Mnogima je promakao nesportski potez zbog kog su poludeli protivnički igrači.

Izvor: Twitter/Printscreen/@hdhehehsdhsh/@Bojanowski33

Fudbaleri PSŽ-a salvadali su Mec pogotkom Ašrafa Hakimija u četvrtom minutu nadoknade, pa su i pored loše forme u kojoj se nalaze ostali na pobedničkom putu. Tim na početku sezone ne izgleda sjajno, Mesi se nije savršeno uklopio, a ovih dana Parižani su na udaru i zbog poteza Kilijana Mbapea.

Mladi francuski fudbaler poneo se veoma nesportski kada je umesto da vrati loptu golmanu protivničke ekipe - kako fer-plej nalaže, pokušao da ga lobuje i postigne pogodak.

Bilo je to u 83. minutu susreta, pri rezultatu 1:1, pa je namera da se na taj način stigne do pobede bila očigledna. Ipak, Aleksander Oukinđa intervenisao je u poslednjem trenutku, a nakon utakmice poludeo zbog tog nesportskog poteza. Želeo je da se obračuna sa Mbapeom, koji se nije pokajao.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Već u prvim sekundama nakon što je pokušao da lobuje čuvara mreže Meca, Kilijan je odmahnuo rukom i demantovao da je tako želeo da postigne gol. Ali, snimak pokazuje nešto sasvim drugačije. Video je gde se nalazi čuvar mreže i znao je da ovakvim udarcem može da ga iznenadi.

To bi donelo pobedu Parižanima, ali nikako ne bi bilo fer! Mladi fudbaler koji će narednog leta verovatno postati igrač Real Madrida ne bi trebalo da se služi ovakvim trikovima.

O ovoj situaciji se priča: