Ludilo

"ODRALI" SU KLADIONICU I ČESTITALA IM - NEVEROVATNO ŠTA SU POGODILI! Gledali Liga kup i na 2 LUDE opklade uzeli 460.000€

Autor Mladen Šolak

Nestvaran dobitak na kladionici u Engleskoj. Kako im je ovo palo na pamet?

Izvor: Profimedia

Spekakularan pogodak na kladionici u Engleskoj.

Prijatelji koji su se na Tviteru predstavili kao Džek Hučings i Džoni Vorti objavili su javno, a kladionica potvrdila, da su zajedno osvojili više od 460.000 evra i to stavivši na tiket zaista neverovatne prognoze.

Oni su pratili mečeve Liga kupa, u kojima su igrali Vulverhempton - Totenhem i Aston vila - Čelsi i teško je pretpostaviti kako im je palo na pamet ono što su pogodili.

Kao prvo "uboli" su da će defanzivni vezista Vulverhemptona Leander Dendonker dva ili više puta pogoditi glavom okvir gola Totenhema. Kao drugo, osvojili su i novac opkladom da će vezista Čelsija Hakim Ziješ pogoditi okvir gola rivala šutevima sa obe noge.

I jedno i drugo im je "prošlo" i to na ulog Džonija Vortija od deset funti i na ulog Džeka Hučingsa od 2,5 funti.

"Bilo mi je zadovoljstvo da poslujem sa vama" napisao je Džek, na šta mu je kladionica odgovorila: "Zadovoljstvo je naše!"

Izvor: Profimedia

Što se tiče utakmica, Dendonker je dao gol glavom Totenhemu u prvom poluvremenu, a onda je pokušao na isti način i u drugom, dok je Ziješ počeo na levom krilu "plavaca" na Stamford bridžu i zaista uputio šuteve u okvir gola rivala koristeći obe noge.

Posle svega, i kladionica se oglasila na društvenim mrežama.