Ludnica

HIT U SERIJI A: SA FLAŠICOM U RUCI DAO GOL ZA PAMĆENJE! U Italiji nemaš vremena ni vodu da popiješ, PRŠTI na sve strane!

Autor Mladen Šolak

Fudbal od kog staje dah, ali nema vremena za predah, pa ni za gutljaj vode!

Izvor: Profimedia

Spektakularan fudbalski dan u Italiji, gde su odigrane tri sjajne utakmice, zaključno sa čudesnim remijem Đenove i Verone - 3:3!

Konačan rezultat postavio je hrvatski napadač Nikola Kalinić, koji je u 91. minutu doneo bod gostima za koji igraju srpski fudbaleri Darko Lazović i Ivan Ilić.

Ipak, dugo će se pamtiti furiozan nalet Đenove koja je od 77. do 85. minuta dala tri gola, a posebno je spektakularan treći, koji je Matija Destro dao sa flašom u ruci!

Đenova je toliko brzo preokrenula rezultat sa 0:2 na 3:2 da nije stigao ni da popije vodu na miru, već je sa flašicom trčao i ka golu dok je postizao jedan od najčudnijih pogodaka u svojoj karijeri.

"Na kraju meča sam bio toliko umoran da su me hvatali grčevi. Pio sam vodu i nisam znao gde da bacim flašu, pa sam odlučio da je samo zadržim", rekao je on posle utakmice.

Izvor: Profimedia

U nezaboravnoj utakmici u Đenovi, dva gola za domaće dao je Domeniko Krišito (u 77. i 80. minutu), a strelci za Veronu bili su Đovani Simeone u 8. minutu, Antonin Barak u 49. iz penala i Kalinić u navedenom 91.

A zanimljivo je da ovo nije bio jedini spektakl ove subote.

Aktuelni šampion, Inter, odigrao je na svom terenu utakmicu za infarkt protiv Atalante (2:2), u kojem su se oba tima na kraju utakmice držala za glavu.

Izvor: Profimedia

Sjajni Lautaro Martinez doneo je domaćima prednost u 5. minutu, Ruslan Malinovski i Rafael Toloj preokrenuli su pogocima u 30. i 38. minutu, a onda je Edin Džeko ponovo pogodio za nerazure u 71. i postavio konačnih 2:2.

A onda se dogodila potpuna ludnica!

Federiko Dimarko nije iskoristio penal za Inter u 86. minutu, Atalanta je odmah posle toga dala gol udarcem Roberta Pikolija, ali je on bio poništen posle konsultacije VAR tehnologije - da zaokruži dramu.

Uz ova dva meča, u subotu je viđena sjajna utakmica i na stadionu Specije, gde je Milan pobedio 2:1. Naslednik dinastije Maldini, Danijele, dao je svoj prvi gol za seniorski tim roso-nera, a pobedu favoritima doneo je Brahim Dijaz u 86. minutu.

Izvor: Profimedia/ Danilo Vigo / LiveMedia / DPPI, Profimedia/Spada/LaPresse

Serija A je i ove sezone zaista nešto posebno.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt