Fudbal

Mozzart daje najveće kvote na svetu: Torino 2,30, Selta 1,75, CSKA 1,90!

Nigde nećete naći veće

Izvor: Profimedia

Za početak nedelje bukmejkeri Mozzarta bili su široke ruke kada su u pitanju tri para.

Spremili su posebno iznenađenje za mečeve u okviru Primere, Serije A i ruske Premijer lige. To se odnosi na kec na Seltu, odnosno dvojke na Torino i CSKA.

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu...

Za Seltu i nije veliko iznenađenje što se nalazi pri dnu tabele, navikla je svoje navijače na sporiji ulazak u sezonu i furiozan finiš. Ali, od Granade se to nikako nije očekivalo. Bitnu ulogu je igrao tim iz Andaluzije prethodnih sezona, bio u vrhu španskog fudbala… Možda i prva nagazna mina Primere. Ove se sve promenilo, pa Granada duel sa Seltom na Balaidosu dočekuje u zoni ispadanja. Granada je jedan od tri tima bez pobeda, a bio bi i tim iz Viga da u protekloj rundi nije savladan Levante. Poslednji meč ovih rivala na Balaidosu završen je ubedljivim trijumfom Selte (3:1).

Otvorio je Torino sezonu sa dva poraza, ali je posle uvodnih problema primetan napredak. Kako u igri, tako i u pogledu rezultata. Atalanta i Fjorentina bili su preveliki zalogaj za Bikove, a onda su došle pobede nad Salernitanom i Sasuolom, te remi sa Laciom. Sve u svemu – solidan start sezone u Seriji A, ali da bi Torino dobio bolju ocenu mora pasti Venecija. Novi član elitnog ranga italjanskog fudbala očekivano se nalazi pri dnu tabele. Ima Venecija samo jednu pobedu – pre tri kola srušen Empoli – i nalazi se u opasnoj zoni. Biće ovo prvi njihov susret posle 16 godina…

Od četiri moskovska velikana dva drže priključak za Zenitom, ali prednost polako raste. Dinamo i Lokomotiva su prvi pratioci Nebeskoplavih, a tamo negde u izmaglici, na sredini tabele, nalaze se CSKA i Spartak. Armejci bi se trijumfom na neugodnom gostovanju Nižnjem Novgorodu izjednačio sa Krasnodarom, koji drži četvrtu poziciju. Slabo je CSKA otvorio sezonu, luta sastav Alekseja Berezutskog, ali je pobeda protiv moskovskog Spartaka u prošlom kolu digla ekipu. Nižnji poput Moskovljana igra promenjivo. U minuloj rundi je Arsenal iz Tule odneo bodove iz Novgoroda, a Armejci se nadaju da će uspeti da učine isto protiv čete Aleksandra Keržakova i probiju se ka vrhu tabele.

NAPOMENA:Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.