OBRATITE PAŽNJU

KO JE ZVEZDIN MUSTAFA? DOŠAO ISPOD RADARA, BRILJIRA OVE JESENI: Učestvovao u 8 golova, mogao bi kod Dekija kao Odada!

Autor Milutin Vujičić

Talentovani napadač se preporučuje prvom timu Crvene zvezde.

Izvor: Youtube/Zvezda Kids/printscreen

Pomalo ispod radara prošla je informacija da je Crvena zvezda dovela talentovanog Ibrahima Mustafu iz Gane, a nakon igara za mladi tim i Zlatibor - prebacila ga je u Radnički iz Sremske Mitrovice u kome bi trebalo da ostane do kraja zime.

Već u prvih mesec dana nove sezone Mustafa (21) je pokazao da je ozbiljan talenat pošto je u dresu sremačkog tima ostavio odličan utisak, pa možda već od januara ubedi Dejana Stankovića da ga isproba i u prvom timu, makar na pripremama, i tako pojača konkurenciju u napadu.

Možda će vas zanimati

Mustafa je ove jeseni standardan u Radničkom i u prvih devet utakmica nove sezone učestvovao je u čak osam golova, što je zaista sjajan podatak. Postigao je pet golova, a asistirao je za još tri!

Mustafa je pogađao mrežu Timoka, Imt-a, Inđije i u poslednjem kolu Mačve, doskorašnjeg člana Superlige, kojoj je dao čak dva pogotka, pa je tako izbio na prvo mesto liste strelaca Prve lige Srbije. Sa pet pogodaka deli ga sa Branom Ilićem, Vladanom Milosavljevim, Matejom Zuvićem i Ivanom Dragićevićem.

Prethodno je Mustafa igrao u omladincima Zvezde sa Ričardom Odadom, koji je debitovao prethodnog proleća za prvi tim i potom otišao na kaljenje u Metalac, tako da mladi fudbaler iz Gane nije bez šanse ako ovako nastavi.

Pogledajte golove protiv Mačve i brzinu koju je pokazao mladi Mustafa.