OTVORIO SE

OVO NE ZNATE - PODNEO SAM OSTAVKU POSLE DERBIJA! Stanojević o budućnosti u Partizanu: Teško se ovde ostaje...

Autor Milutin Vujičić

Trener Partizana otkrio detalje koji su bili nepoznati.

Izvor: MN Press

Aleksandar Stanojević održao je danas neobičnu tribinu na kojoj je odgovarao na pitanja navijača. Želeo je da razreši sve nedoumice i otkloni sve "teorije zavere" i spekulacije koje su se pojavile na društvenim mrežama, pa je u jednom trenutku, govoreći o ljubavi prema Partizanu, čak i zaplakao.

Odgovorio je Stanojević na mnoga pitanja, ali i otkrio stvari za koje se do sada nije znalo. Između ostalog i da je podneo ostavku nakon finala Kupa Srbije koje je Partizan izgubio od Zvezde.

"Imali smo 19 pobeda, stabilizovali se i potom izgubili finale Kupa. Izgubili smo finale protiv Zvezde i podneo sam ostavku, iskreno, kad sam došao u klub. To je bio moralni čin, jer Partizan mora da osvaja trofeje i ulazi u Evropu. I ja sam iskrenu ostavku dao i otišao. Ljudi iz kluba su me vratili, nema potrebe da patetišem. Nema alibija", poručio je otvoreno Aleksandar Stanojević.

Partizan je trenutno lider Superlige i ima pet bodova više od Zvezde, koja ima i utakmicu manje, a Stanojevića su navijači upitali i da li će i naredne sezone biti na klupi crno-belih.

"Teško se ostaje dugo ovde. Teško, nisam siguran da li ću ostati, teško da ću moći. To je strahovita potrošnja, mislim da je teško da ću ostati sledeće godine. Ali videćemo u kom pravcu će ići. Svako bi želeo da doživi sudbinu Ljubiše Tumbakovića, čovek koji nas je naučio šta znači Partizan", rekao je Stanojević i zaključio:

"Ja sam osam godina bio u inostranstvu, od toga pet godina u Kini. Stvarno ne moram da idem u inostranstvu, najsrećniji bih bio da ostanem pet ili deset godina. Ali to je mnogo teško...".