RAZVOD!

BIVŠI IGRAČ REALA VARAO ATRAKTIVNU TENISERKU: Uhvatila ih na delu - spavao sa njenom najboljom prijateljicom! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Nekadašnji reprezentativac Argnetine uspeo je da rasturi brak nakon deset godina...

Izvor: Profimedia/Instagram/giseladulko/printscreen

Bili su najlepši par argentinskog sporta, a onda je sve puklo kao mehur od sapunice. Za to je kriv Fernando Gago (35), nekadašnji fudbaler i reprezentativac, čovek koji je u karijeri nosio dres Boke, Reala, Rome, Valensije i Velez Sarsfilda. Iako je pored sebe imao Žizelu Dulko (36), jednu od najlepših teniserki svih vremena, uspeo je da napravi skandal.

Spavao je sa njenom najboljom prijateljicom, a nekadašnja 26. teniserka sveta ih je uhvatila na delu!

Ušla je u spavaću sobu i zatekla prizor kakav uopšte nije želela da vidi.

Treća osoba ovog ljubavnog trougla je Veronika Latife, žena koja je poslednjih godina veoma bliska sa Žizelom. Deca im idu u istu školu i mnogo vremena provode zajedno, na Dulko nije mogla ni da pretpostavi da je njena najbolja prijateljica ljubavnica njenog supruga.

Pogledajte kako izgleda atrkativna Žizela Dulko, koja je u igračkim danima smatrana za jednu od najlepših teniserki:

Pukli su i brak i prijateljstvo, a Žizela Dulko je decu ispisala iz škole i prebacila ih u drugu, kako ne bi morala da se sretne sa Veronikom koja joj je otela muža.

Ovaj skandal tema je argentinskih medija poslednjih dana, a deluje da će još neko vreme puniti naslovnice. Oboje su bili profesionalni sportisti i to veoma uspešni, pa će razvod njihovog braka i u narednim nedeljama privlačiti mnogo pažnje.

Oni su deset godina bili u braku, imaju troje zajedničke dece, a upoznali su se dok su im igračke karijere bile na vrhuncu.

Žizela je tokom karijere osvojila četiri WTA titule i stigla do 26. mesta na listi, dok je u dublu bila prva na svetu i osvojila Australijan open. Fernando je igrao za reprezentaciju 61 put, između ostalog i na Olimpijskim igrama i Mundijalu, a prvo trenersko iskustvo ima u argentinskom klub Aldosivi.