Teško mu je!

SRUŠIO SE U HUMSKOJ, PA ZAVRŠIO U URGENTNOM: Pao protiv Partizana i nikad neće saznati šta se desilo!

Autor Dušan Ninković

Crno-beli su savladali predstavnika Estonije, a meč je obeležio i štoper gostiju koji je pao na travu u finišu utakmice.

Izvor: MN Press

Partizan je već arhivirao meč u Konferencijskoj ligi protiv Flore iz Talina i okrenuo se meču u Kruševcu, ali će taj evropski susret dugo pamtiti jedan fudbaler iz Estonije. Mladi Markus Sepik (20) je proživeo pravu dramu u Humskoj.

Osetio je bol u grudima, pao na travu, a zatim mu je pripala muka. Intervenisao je lekarski tim gostiju, zatim je defanzivac ambulantnim kolima prebačen u Urgentni centar, a sada se prvi put oglasio!

O detaljima sa meča protiv Partizana Markus je prvi put govorio za medije u Estoniji, dok je klub još ranije izdao saopštenje.

''Tokom utakmice nisam osećao ništa loše. Sve je bilo u rfedu, a onda me je presekao jak, oštar bol u grudima. Nije mi bilo jasno šta se desilo. Dok sam ležao, osetio sam mučninu. Ne znam zašto se to desilo, verovatno nikada neću ni saznati. Već uveče u bolnici mi je bilo bolje, kao da je sve najnormalnije'', rekao je defanzivac.

Pogledajte dramu u Humskoj:

Ni fudbalerima Partizana nije bilo lako da igraju u takvim uslovima, a o tome je nakon meča govorio Lazar Marković.